Velg byen

Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Medlemsfordeler

Medlemsfordeler

Tren hvor du vil!

Som medlem hos Toten Treningssenter kan du trene på det senteret du ønsker! Du kan velge mellom TT Gjøvik, TT LenaTT RaufossTT Dokka Valdres Treningsenter. Treninga i HovHadeland Treningssenter Gran og Brandbu, Stadion Treningssenter Hønefoss

 

Treningsbonus    

Mange av våre samarbeidspartnere gir deg gode bonuser på dine kjøp. Nå kan du benytte ditt eget bankkort for å få registrert dette!

 

Massasjestoler

Har du vond rygg, stiv nakke, muskelknuter eller er stresset og trenger avslapning, bør du prøve våre massasjestoler. Bruk av massasjestol er gratis for medlemmer.

 

Solarium
Vi har solsenger med myntinnkast. Solkremer og beskyttelsesbriller kan fåes kjøpt i resepsjonen.
Relax avdeling

 

Relaxavdeling
I våre relaxavdelinger kan du slappe av i et hyggelig miljø. Du kan forsyne deg med kaffe ect. og stifte nye bekjentskaper.

 

Gratis Badstu
Etter trening kan du kose deg og la musklene slappe av i badstua. Garderobene er utstyrt med hver sin badstue som kan benyttes til enhver tid.
 

Medlemskalender
Som medlem har du også mulighet til å delta på mange ulike tilstelninger, som kanskje ikke er vanlig å finne på et treningssenter. Noen eksempler som: Alpinturer, swingkurs, vinkåseri, julebord, gløgg og pepperkakedag, suppedag, vaffeldag, grillfest, konserter, fotballturnering, kinodag for barn, konkurranser etc. Følg med på hjemmeside og facebook for neste arrangement.

 

Barnerom
Du kan gjerne ta med deg barna når du vil trimme. Barnerommet kan benyttes hele dagen og kvelden. Det er bemannet til faste tider. Her kan barna tegne, leke eller kose seg med en morsom barnefilm. Du finner bemannet avdeling på Raufoss og Gjøvik.

Gruppetrening
Du får tilgang til det suverent beste gruppetreningstilbudet i distriktet.
Gruppetrening inneholder mange slags treningsformer. Du kan velge mellom rolige, enkle timer eller timer for deg som er i knallform. Vi hjelper deg med å finne rett time i det store tilbudet.

Sykkel
Sykkeltrening innendørs i gruppe. Under instruktørens ledelse får alle trene på sitt eget nivå og man behøver ikke kjenne seg dum, for ALLE kan sykle og vanskeligere enn det er det ikke. Du kontrollerer selv din egen motstand; ingen forkunnskaper behøves, bare litt vilje.

Apparatsal – Trening i trygge former
Da veldig mange sliter med muskel- og skjelettlidelser i dag, kommer mange til oss for å få hjelp. Moderne forskning og kunnskap viser at det er aktiv opptrening som hjelper best på det meste av disse lidelsene.

 

Gratis parkering

 

Verv en venn

 

captcha