Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Timeplan

Timeplan 2018

Timeplanen er fast frem til vinterferien t.o.m. uke 8, da kommer en ny timeplan.

Hos oss på Harestua bruker vi ikke reservasjon av timer. Når du kommer på trening, skriver du deg på de gruppetimelistene som du vil være med på. Håper det er noe for enhver smak!

Mer informasjon om hvem som blir instuktør, kommer etterhvert.

 

 

Timebeskrivelse

Step /Styrke

Her brukes stepkassen. Den kan stilles inn på to nivåer. Det er kondisjonstrening på stepkassen. Styrke delen utføres på kasse, gulv, med stang, frivekter eller egen kroppsvekt.

Kondis

En kondisjonstime på gulv. Med eller uten kasse. Hos oss på Harestua er timen intervall preget. Her får du pulsen opp!

Zumba

Zumba har vunnet mange hjerter og vært en vinner innen treningstrendene de siste årene på verdensbasis. Også på Harestua. Den er ikke fast på planen men annonseres. Her farges timen av personlig stil og rumpevrikk. Det er plass for all form, former og personligheter til latinske rytmer. Her får du danseglede til gangs!

Sykkel 60

Dette er en time for deg som har noe erfaring med sykkel/trening. Høy intensitet - fokus på kondisjon!

 

Lørdagsstimen

Lørdag fastsettes timealternativet uke i forkant. Timen vil da være en av timene som er i Hadeland Treningssenter sitt sortiment. Instruktøren bestemmer. Her er det en gylden mulighet til å få hilse på gjesteinstruktører og nye type timer som er på trend- agendaen! Følg med på facebook.

Mage /Rygg (Lørdagstimen Alternativ)

Dette er en time som har fokus på kjerne muskulatur. Hvor mage og rygg er hovedfokus. Det brukes effektive styrkeøvelser og er lite utstyrsbasert. Rask og effektiv trening!

HIIT (Lørdagstimen Alternativ)

HIIT er en føff kondisjons basert time med arbeid i bolker. En intens arbeids periode med kort pause og skifte av øvelse. Som regel 7-10 øvelser.
Kom ferdig oppvarmet.

Sterk 30/45 (Lørdagstimen Alternativ)

Effektiv og intensiv styrkebasert gruppetime. Tanken bak timen er å bruke høyfunksjonelle øvelser for å styrke kroppen fra innerst til ytterst. Timen deles opp i sett og serier slik at man kan yte det lille ekstra på hver eneste øvelse. Timen passer for alle uansett forutsetning, instruktøren tilpasser øvelsene hvis det er nødvendig. Denne timen passer for deg som ønsker god fremgang i styrketreningen.

Crosstrening 30/45

Styrkebasert gruppetime i sal. Crosstrening inneholder øvelser som trener hele kroppen og gir en fantastisk effekt på utholdenhet og styrke. Timen er organisert etter sirkeltreningsprinsippet og alle kan være med. Idèskaper til timen er Silje Grini. Intensiv og effektiv trening! Kom gjerne oppvarmet til 30 minutter'n

 

Verv en venn