Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Yoga og Pilates

Pilates:

Pilates er trening for styrke, bevegelighet, kroppsholdning og kroppsbevissthet. Målet med treningen er en kropp i balanse. Det vil si en kropp hvor det er balanse mellom styrke og bevegelighet i alle ledd, samt mellom store og små muskelgrupper. Pilates er fysisk trening, men også en type body-mind trening, Gjennom å bruke pust, fokus og konsentrasjon, må man være tilstede både i kropp og hjerne.

Yoga:

Er du stresset, kan yoga roe nervesystemet, avspenne kroppen og virke mentalt balanserende. Trenger du styrke, høy puls og en harmonisk kropp, kan du også få det. Yoga har øvelser for dårlig rygg, medtatte nerver, blodsirkulasjon og kan forebygge treningsskader. Øvelser som kan gi deg flat mage, bedre konsentrasjon, definerte armer, mer energi og bedre nattesøvn. Det er som sagt veldig mange ulike stillinger og former for yoga.

Kundaliniyoga:

Kundalini er en yogaform som passer for de aller fleste- kan du puste kan du gjøre Kundaliniyoga. En yogatime består av enkle men effektive øvelser, aktiv avslapning, pusteøvelser og meditasjon.

Verv en venn