Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Medlemsfordeler

Medlemsfordeler

Tren hvor du vil!

Som medlem hos Valdres Treningssenter kan du trene på det senteret du ønsker i Toten Treningssenter kjeden. I tillegg til Valdres har vi sentre på Gjøvik, Hønefoss, Dokka, Lena, Raufoss, Hov, Gran og Brandbu.

 

Nøkkelkort

Vi har nøkkelkort, så du kan trene fra kl. 5-23 hverdager og 6:30-23 i helgen. Kortet er personlig og kan kun benyttes av korteier.

 

Gruppetrening

Tilgang til det suverent beste gruppetreningstilbudet i distriktet. Gruppetrening inneholder mange slags treningsformer. Du kan velge mellom rolige, enkle timer eller timer for deg som er i knallform. Vi hjelper deg med å finne rett time i det store tilbudet. 

Her er oppdatert timeplan.

 

DVD filmer

Alle dager snurres det instruksjonsfilmer (DVD) i gruppesalen, når det ellers ikke er "live" timer med våre dyktige instruktører. Timeplanen for DVD.

 

Sykkel

Sykkeltrening innendørs i gruppe. Under instruktørens ledelse får alle trene på sitt eget nivå. Du kontrollerer selv din egen motstand; ingen forkunnskaper behøves, bare litt vilje. I sykkelsalen har vi fått et pulssystem. Medlemmer kan ved hjelp av pulsmåling kan få mer optimal trening med bedre resultater av økten. Om ønskelig kan man låne et pulsbelte 2 ganger. Belte fåes kjøpt i resepsjonen for kr 599,-.

 

 

Treningsveiledning

Når du begynner hos oss får du en veiledning av en fysioterapeut på hvilke apparater og øvelser som passer for deg og ditt nivå. Da har du et program slik at du kan trener når det passer deg!  Les mer om Treningsveiledning.

 

Massasjestoler

Har du vond rygg, stiv nakke, muskelknuter eller er stresset og trenger avslapning, bør du prøve våre massasjestoler. Bruk av massasjestol er gratis for medlemmer.

 

Relaxavdeling

I våre relaxavdelinger kan du slappe av i et hyggelig miljø. Du kan forsyne deg med kaffe, te eller kakao, lese dagen Valdres avis eller stifte nye bekjentskaper.

 

Basseng og badstu

Vi er så heldige å ha basseng som holder 29,5 varmegrader. Badstuen/sauna er åpen fra kl. 8-10 og kl. 17-22. Begge er inkludert i medlemskapet. 

 

Premiering

Tar du utfordringen? Vi har motivasjonen! 

Tren 90 ganger i løpet av et år, og vinn en masse flotte premier. Stemple hver dag du er på trening i din loggbok, så får du premier på gang nr.: 18, 36, 54, 72 og 90.

 

Apparatsal

Styrketrening med apparater gir god treningseffekt med liten skaderisiko. Vi har treningsapparater som dekker de fleste muskelgruppene, samt noe frivekter. I tillegg har vi kondisjonsapparater som tredemøller, sykler, romaskin, trappemaskin, gymrack m.m. Du trener når det passer deg! 

 

 

Verv en venn