Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Valdres

Hva skjer i Januar?

30.12.2015

 

Mer om våre nyheter i januar, kan du lese om i vårt Magasin i avisa Valdres nyttårsaften.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vår timeplan er spekket med mange hele og halve timer med gruppetimer, både i svømmebasseng, gruppesal, styrkesirkel og på sykkel. Vi har satt opp nye kurs på kettlebells og løping, som er gratis for medlemmer. Disse var veldig populært i høst. Vårt nye Gymracket gir uante mulige for trening. Her finner du mye tilbehør som gir effektiv trening, mye ved hjelp av egen kroppsvekt. Ønsker du ekstra opplæring i dette stativet, er personlig trener å anbefale for en variert, sikker og morsom økt.

 

Nytt i år er Pulssystemet hvor du kan optimalisere treningen din på sykkel, slik at du trener i forhold til din egen formkurve og dermed får bedre resultater av benyttet tid på trening.

 

Hos oss får du en treningsveiledning ved oppstart, med vår fysioterapeut og treningsveileder Bjørn Rudolf Øygard. Han tilrettelegger et program og gir tips til det som passer deg best ut i fra om du vil bli sterkere, slankere, skadefri eller bare komme i bedre form. Ønsker du ekstra oppfølging kan personlig trening være  ideelt. Da får du en skreddersydd trening med mye læringsfokus og topp motivasjon. Her kan du også kjøpe litt billigere pakker av 8 økter til kr 3200,-

 

Hos oss benytter vi nøkkelkort, så du kan trene fra kjempetidlig til sent, lørdag og søndager. Alle dagene snurres det instruksjonsfilmer(DVD)i gruppesalen, når det ellers ikke er ”live” timer med våre dyktige instruktører. Hos oss kan du benytte tilbudet som du ønsker, en rolig Pilatestime, en svømmetur, en varm kopp kakao eller en tur i en av våre vanvittig gode massasjestoler.

 

Kom innom oss!  Vi viser deg gjerne rundt på treningssenteret.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: