Treningssenteret

for den glade mosjonist...

YogaWeekend 16.-18. november

21.09.2018

En helg på Valdres Treningssenter med noen av de beste Instruktører fra Toten Treningssenter-kjeden. Velvære, balanse, styrke og ny kunnskap.

 

Fredag

Kl. 17:00 Yoga for alle 60 min - Silje Moen, Gjøvik

For deg som vil øke leddutslag, bli smidig, fleksibel og myk og sterk i muskulaturen. Pust og tilstedeværelse i fokus!  Yoga styrker, strekker og balanserer kropp og sinn. Vi benytter teknikker fra viryayoga. Denne yogatimen passer for alle!

Kl. 18:15 Yin & Yang Yoga 55 min - Silje Moen, Gjøvik 

Yin Yoga med en lengre sekvens midtveis med flytende og energisk yangyoga for å skape varme og bevegelighet i kroppen. Gir en følelse av balanse og velvære. Passer for alle!

Kl. 19:30 Rå sjokolade-kurs - Ragnhild Nordrum - Valdres

Gled deg til deilige smaksprøver, mange tips og triks med rå sjokolade. Ragnhild Nordrum har lang erfaring med Rå sjokolade og er kursholder av Økosjokolade.
Det blir mulighet til å kjøpe et enkelt sjokolade-kit i etterkant av kurset. 

 

Lørdag

Kl. 10:00 Hata Yoga 75 min - Rabin Thapa, Hadeland

Kl. 11:15 Pilates 55 min - Siri Fjeldheim Karlsen, Gjøvik og Raufoss

Skånsom og rolig trening med styrke og strekkøvelser med fokus på kjerne- og støttemuskulatur. Jobber bevisst med pusteteknikk under hver eneste øvelse.

Kl. 12:15 Triggerpunkt 55 min - Alanna Kingsrød, Hønefoss

Selvmassasje med tennisballer, samt enkle yogaøvelser for å bedre kroppens utgangspunkt for bevegelse. Passer for deg som sliter med smerter/stivhet i rygg og hofte, men også for optimale forutsetninger for fremgang i treningen.

Kl. 13:15 Lunsj Scandic Hotell og foredrag Stresshåndtering - Alanna Kingsrød, Hønefoss

Kl. 15:00 Ashtanga Yoga 55 min - Siri Fjeldheim Karlsen, Gjøvik og Raufoss

Fokus på å flyte fra den ene stillingen over til den andre etter et fast mønster. Skaper en fleksibel, sterk og energisk kropp med et klart og fokusert sinn.

Kl. 16:15 Vanngymnastikk med Yoga 55 min - Siri Fjeldheim Karlsen – Gjøvik og Raufoss

Vi utnytter vannets motstand, oppdrift og flyt gjennom en kondisjons og styrkeøkt. Avsluttes med yoga for pust, tøyning og avspenning. Vektløsheten gir deg en annerledes opplevelse av kroppen.

Bassenget er dessverre fullbooket.

 

Søndag

Kl. 10:30 QiGong 55 min - Patricia T. Løfgren, Gjøvik

Flyt-energi-pust. Rolig trening for kropp og sjel. Timen avsluttes med meditasjon og kort egen-massasje. Passer for alle, og er fantastisk for deg som sliter med utbrenthet, kroniske sykdommer og muskelplager.

Kl. 11:45 Workshop: Hvordan sette opp Yogapraksis hjemme - Ulla Dahl, Gjøvik og Raufoss

Kl. 13:00 Vinyasa Yoga 55 min - Ulla Dahl, Gjøvik og Raufoss

En kraftfull variant av dynamisk yoga. VinyasaYoga er en komplett treningsform som gjør deg sterk og smidig, samtidig som det gir deg mer energi. Timen blir lagt opp som en litt tøffere yogatime, men tilpasninger finnes.

 

Priser
Overnatting

 

Yoga Instruktørene

 

Siri Fjeldheim Karlsen
Rabin Thapa
Silje Moen
Alanna Kingsrød
Patricia T. Løfgren
Ulla Ivalu Dahl

Verv en venn