Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Gjøvik

Kostveiledning

Vi kan hjelpe deg med kostanbefalinger både for vektøkning og vektreduksjon, samt ernæring for prestasjonsfremming. Sammen med en treningsveileder eller personlig trener kartlegger vi ditt kosthold og setter opp, sammen med deg, en anbefaling på hva du bør spise for å nå dine mål.  

 

Våre kostveiledere

Tina kostveiledning.jpg
Personlig trener
Tina Løkken Molstadkroken
Tina er utdannet sykepleier og har 12 års erfaring fra helsevesenet og mer enn 25 år som instruktør.

elisabeth-kost.jpg
Kostveileder
Elisabeth Aaslund
Elisabeth har jobbet med trening i over 40 år. Hun har bakgrunn fra turn og rytmisk sportsgymnastikk, både...

Guro-garder.jpg
Kostveileder
Guro Rognerud Gaarder
Guro er sertifisert helsecoach, med diabetes og mat som medisin som spesialisering. I tillegg tar hun en Master...

Tina kostveiledning.jpg

Tina er utdannet sykepleier og har 12 års erfaring fra helsevesenet og mer enn 25 år som instruktør. Siden 2009 har hun jobbet heltid på Toten Treningssenter Gjøvik som livsstilscoach og instruktør. Hun har en glødende interesse for enkle grep som kan fremme god helse og økt livskvalitet. Tina er ikke bare opptatt av kosthold og trening, men har også mye fokus på mental innstilling.

Tina er ansvarlig for våre livsstilkurs, Easylife, og har hjulpet mange hundre mennesker med vektreduksjon og livsstilsendring igjennom dette programmet. I tillegg jobber hun med individuell kostveiledning til de som ønsker å kjøpe det.

Trenger din bedrift en foredragsholder som kan motivere de ansatte til å ta gode valg i hverdagen og forebygge sykefravær, da er Tina rett dame og booke inn.

elisabeth-kost.jpg

Elisabeth har jobbet med trening i over 40 år. Hun har bakgrunn fra turn og rytmisk sportsgymnastikk, både som aktiv og trener. I tillegg har hun jobbet med ulike program for livsstilsendring i en årrekke. Elisabeth har tatt utdannelse og kurs innen områdene trening, kosthold, coaching og mental trening. Har lang arbeidserfaring i treningssenterbransjen. Hun har jobbet som EasyLife-instruktør siden 2011.

Guro-garder.jpg

Guro er sertifisert helsecoach, med diabetes og mat som medisin som spesialisering. I tillegg tar hun en Master i Folkehelse. Guro har jobbet som gruppetreningsinstruktør siden 2003 og yogainstruktør siden 2015. Hun driver også Diabetescoachen på nett. Ellers er Guro glad i å være sammen med sin mann og deres tre barn, lage god mat, gå turer og å danse til fengende rytmer.

Guro’s mål er å bidra til gode mat- og livsstilsvaner for mennesker i alle aldre. Hun mener enkle grep i kost og livsstil kan gi store, positive utslag på helsa. Og resultatene kommer når man setter målet for egen helse og så tar små skritt hver dag i riktig retning. Fordi alle er unike finnes det ikke ‘en diett eller livsstil som passer for alle. Det er likevel noen retningslinjer som hele familier kan følge, og som vil virke helsefremmende og forebygge sykdom hos alle. Hennes motto er at en sunn livsstil gir energi og livsglede, - og det får du oftest ikke hos legen din!

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

 

Nyhetsbrev