Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Gjøvik

Trine Dahlmo-metoden

 

Med Trine Dahlmo-metoden kan du få en lavere vekt, mindre helseplager og mer energi i hverdagen – med enkle grep.

 • Effektiv vektreduksjon med mat du setter pris på og pleier å spise 
 • Nyt både fete- og karbohydratrike måltider 
 • Ferdigmat kan gjerne være en del av kostholdet 
 • Spis deg mett og tilfreds 
 • Ingen kaloritelling eller veiing av maten 
 • Du lærer mentale strategier som motiverer deg på din livsstilsreise

Metoden er enkel å følge i en hverdag med familie og aktiviteter, og har allerede gitt mange tusen mennesker et lettere liv.

Mer informasjon Meld deg på nyhetsbrev


Kom i gang-kurs

Modul 1

Med Kom i gang-kurset lærer du hvordan du med enkle grep kan få en lavere og stabil vekt, forebygge- og bedre flere typer helseplager samt gi deg selv en mer stabil og harmonisk energi. Denne kunnskapen gjør at du aldri mer trenger å følge én diett fordi Trine Dahlmo-metodens kostholdsforståelse tillater deg å nyte måltider fra alle diettene som fungerer, både de karbohydratrike og fete. Kostholdet er enkelt å følge i en alminnelig hverdag med jobb, familie, fritidsaktiviteter og reiser. I kurset lærer du også motivasjonsstrategier som gjør din livsstilsreise til en god opplevelse.

I kurset får du 

 • 3 personlige motivasjonsmøter med din kursveileder
 • 9 kurstreff i liten gruppe, totalt 11 timer
 • 7 x veie deg, alene sammen med din kursveileder
 • Egen side med video og inspirasjon
 • Facebook gruppe kun for kursdeltakere
 • Inspirasjonspakke med bl.a kursbok og boken Lettere (verdi kr 950,-)
KOM I GANG KURS
Oppstart onsdag
i mars kveld
med kursleder Elisabeth
5900 Kr 
12 treff på 16 uker
Kursplan
Med avtalegiro
fordelt på 5 trekk:
startpakke 1500kr
4 trekk x 1100kr
KOM I GANG KURS
Oppstart februar
Tina eller Elisabeth
5750 Kr 
12 treff på 16 uker
Kursplan
betal hele kurset ved
oppstart, send
påmelding på epost til:
lene@totentreningssenter.no
KOM I GANG KURS
Oppstart tirsdag
15 februar kl. 17.30
med kursleder Tina
5900 Kr 
12 treff på 16 uker
Kursplan
Med avtalegiro
fordelt på 5 trekk:
startpakke 1500kr
4 trekk x 1100kr
 

 

Lettere hverdag-kurs 

Modul 2 - Fortsettelse av Kom i gang-krus

Alle de som har strevd med vekten vet at det ikke er nok å kunne et kosthold for å nå, og beholde sitt vekt- og helsemål. Ett lett liv innebærer så mye mer enn vekten og kostholdet. Trine Dahlmo-metodens kursserie er lagt opp som en prosess med formål å øve inn varige vaner for resten av livet. I Lettere hverdag-kurset vil du foruten ytterligere påfyll av kostholdskunnskaper få praktiske strategier for hvordan du kan skape en større balanse i hverdagen som helhet. 


I kurset får du 

 • 7 kurstreff i liten gruppe
 • 3 personlige motivasjonmøter
 • 6 veiinger, om du ønsker det
 • Kursboken "Lettere hverdag"
 • Egen side med video og inspirasjon
 • Facebook gruppe kun for kursdeltakere
 • Varighet på 16-20 uker, med mulighet for videre oppfølging

Gir du deg den tiden du trenger, og gleder deg over reisen, blir din livsstilsreise en god og motiverende ferd. 

Modul 2 -  5250 Kr

 


Enkle grep – lettere liv

 

Trine Dahlmo 

Trine Dahlmo og fagteamet Hjertet og hjernen bak metoden er Trine Dahlmo. Den er et resultat av
hennes omfattende erfaring fra sin klinikkpraksis som ernæringsterapeut. 

To grensesprengende opplevelser i eget liv gjorde at jeg forlot min trygge og lovende jobb i staten og startet et nytt utdanningsforløp for å bli ernæringsterapeut og senere NLP Coach.

Den første opplevelsen var i 1997 da minstejenta vår på 3 år ble frisk ved hjelp av kostholdet. Den andre var i 2005 da jeg gikk ned 16 kilo og ble friskere for mine helseplager med et lavkarbokosthold. Vi var så glade for den gode helsen vi hadde vunnet og fulgte målbevisst det begrensede kostholdet i mange år.

Etter noen års erfaring som ernæringsterapeut fant jeg årsaken til minstejentas helseplager og vi fikk henne av det unødvendig restriktive kostholdet......

Les mer om Trines Bakgrunn

 

 

Våre kursveiledere

22.jpg
Kursveileder
Tina Gjøvik
Jeg har aldri opplevd en metode med så lite begrensninger. Her snakker vi om vanlig mat for vanlige folk,...

23.jpg
Kursveileder
Elisabeth Gjøvik
Denne metoden er basert på enkle regler og mange muligheter, sier Elisabeth Aaslund, kursholder, kostveileder...

8.jpg
Kursveileder
Malin Gjøvik
Mat er en stor del av hverdagen vår, og Trine sin brede vei gjør det mulig å ha et avslappet forhold til...

Kursholdere Marte Raufoss.jpg
Kursveileder
Marte Raufoss
En metode med enkle retningslinjer, som kan bidra til et avslappet forhold til mat— det liker jeg!

24.jpg
Kursveileder
Linn Lena
Dette er virkelig noe som kan hjelpe folk til bedre vaner og et friskere liv. Noe jeg virkelig har troa på,...

 

22.jpg

«Jeg har aldri opplevd en metode med så lite begrensninger. Her snakker vi om vanlig mat for vanlige folk» Sier Tina Løkken Molstadkroken, kursholder, helsecoach og sykepleier som du kan møte på Gjøvik. 

“Mitt ønske som kostholdsveileder og kursholder er at folk skal oppleve like stor matglede som meg. For mange hører ikke matglede og vektreduksjon sammen. Sannheten er at du kan spise god mat og du kan spise deg mett og tilfreds samtidig som du går ned i vekt eller holder vekten stabil. Dette har jeg jobbet med i mange, mange år. Med Trine Dahlmo-metoden har veien blitt enda bredere og jeg må innrømme at jeg var skeptisk i starten. Jeg tenkte at «dette er for godt til å være sant», men jeg måtte allikevel teste metoden. Å tro meg, jeg er mildt sagt overbegeistret. Med noen veldig enkle regler kan man i prinsippet spise alt slags mat og gå ned i vekt”, forteller Tina entusiastisk.

“Jeg gleder meg til å dele denne kunnskapen med mine kunder. Jeg gleder meg til å kunne si «ja, det kan du spise, det går helt fint» - enda mer enn tidligere. Trinemor har utviklet en metode med vanlig mat, for vanlige folk, som passer like godt inn i en travel familiehverdag som for de med veldig god tid.

For meg har brikkene i puslespillet endelig falt på plass”, avslutter hun.

Tina kaller seg selv en “potet” som kan brukes til det meste på Toten treningssenter hvor hun er fulltidsansatt. Hun er gruppetrener, kost og - treningsveileder, kurs- og foredragsholder, ansvarlig for livsstilskurs og noen administrative oppgaver og er i tillegg en del av ledergruppen på Gjøvik. Med andre ord ei driftig dame!  [☺]

Tina er ei ekte Gjøvik-jente, men ut fra dialekten og etternavnet er det nok mange som vil tippe at hun kommer fra Toten. I en alder av 14 år ble Tina sendt på kurs for å bli aerobicinstruktør, og der startet hennes reise som gruppetreningsinstruktør. Hun er utdannet hjelpepleier og sykepleier med spesialisering i palliativ sykepleie, og startet sin yrkeskarriere på Haugtun omsorgssenter i og fortsatte på indremedisin på Gjøvik sykehus. I tillegg har hun undervist på Sykehuset Innlandet og på NTNU Gjøvik.

I mange år var Tina instruktør på Toten treningssenter på hobbybasis, men da avdelingen på Gjøvik skulle åpnes i 2009, følte hun for å ta et friår fra sykepleieryrket og dyrke hobbyen på heltid. Dette friåret har blitt veldig langt - for der er hun enda! Et godt tegn på at hun elsker jobben sin!

Hun forteller at hun er gift med en veldig kjekk mann som heter Stian, og at de har to fantastiske jenter på snart 13- og 16 år. I tillegg har de en attpåklatt på 3 år som heter Bajas og er verdens fineste engelsk setter. De er en aktiv familie og tilbringer de fleste helgene på hytta hvor de koser seg i fjellet med jakt, fiske og skiturer om vinteren. De lager god mat og samler både venner og familie rundt bordet. Det er egentlig ikke så rart at Tina jobber med kosthold - for hun elsker mat.

Vi er så takknemlige for å ha denne driftige dama med på laget!

23.jpg

«Denne metoden er basert på enkle regler og mange muligheter» Sier Elisabeth Aaslund, kursholder, kostveileder og instruktør som du kan møte på Gjøvik.

Trines bok "Lettere" kom ut for et par år siden, og Elisabeth leste med stor interesse. Når Trine senere kontakter Toten treningssenter med ønske om å ha de med i fagteamet sitt, blir Elisabeth veldig glad! Hun var ikke tung å be når det var snakk om å bli med på kurs hos Trine - “hun som gjør alt så ordentlig”, sier Elisabeth. ⠀

Elisabeth er også en av våre erfarne og flotte kursholdere på Gjøvik. Hun er ei voksen dame på 66 år, men pensjonisttilværelsen er absolutt ikke i sikte for denne spreke dama! Å hjelpe folk til å få et bedre liv med bevegelse og bra mat er det hun elsker å gjøre! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Turn, skigåing og friluftsliv er noe Elisabeth har drevet med helt siden hun var ei lita jente på Gjøvik. Hun er oppvokst i en aktiv familie, og er glad for at både hennes to barn og to barnebarn har tatt med seg de samme verdiene som hun selv er oppvokst med.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det som gjorde at Elisabeth ble spesielt interessert i sammenhengen mellom mat og helse, var at hun som 16-åring opplevde at hennes spreke far falt om i hagen. Han var bare 49 år, men fikk et angina-anfall. Hjertespesialisten på Gjøvik sykehus informerte de pårørende om sykdommen, og sa noe som brente seg fast hos henne: “Du har ikke bestemt dine foreldre, eller de gener du har arvet, men du er selv ansvarlig for hvordan du lever livet ditt.” Etter dette ble det mye fokus på kosthold i familien.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I 1995 ble SATS Gjøvik etablert, og Elisabeth blir en del av teamet. Hun ble kurset i gruppetrening, treningsveiledning og senere også kostholdsveileder og PT på NIH. Da Xtravaganza kom til Norge, ble Elisabeth sertifisert helsekonsulent. Hun hadde mange vektreduksjonsgrupper og fornøyde deltakere. Det var gjennom Xtravaganza hun møtte Trine Dahlmo for første gang hvor hun var kursleder og lærer i NLP. “Det var tider, det”, sier Elisabeth. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bli med Elisabeth på kurs på Gjøvik. 

8.jpg

«Mat er en stor del av hverdagen vår, og Trine sin brede vei gjør det mulig å ha et avslappet forhold til maten og lykkes med sin livsstil med enkle grep.» Sier Malin Sommerstad, som du kan møte på Gjøvik.

Malin ble sertifisert kursveileder våren 2021, og er fra før personlig trener, gruppetreningsinstruktør og jobber til daglig på TT Gjøvik. 

«Mitt ønske som kursholder er å hjelpe folk til å få en forståelse og en mestringsfølelse av at det å spise riktig og sunt ikke er så vanskelig som man skal ha det til. Enkle grep gir mestring og en lettere hverdag. Trine sin brede vei viser oss hvordan vi enkelt kan spise vanlig mat og det vi allerede spiser fra før. Kun ved enkle tilpasninger vil du gå ned i vekt eller holde vekten, alt etter dine mål. Jeg gleder meg til å dele kunnskapen videre med mine kursdeltakere.»

Malin har jobbet mange år på senteret, både som PT og instruktør. Har i tillegg en bachelor som faglærer kroppsøving og idrettsfag, og tar med det med seg en god del erfaring fra undervisning. Hun har også jobbet et år i Sit på NTNU Gjøvik, der hun hadde ansvar for å tilrettelegge for aktiviteter til studenter. Utover dette er Malin ei svært aktiv jente. Elsker å være ute på tur i fjellet, på ski, sykkel og er egentlig med på det meste.

«Bli med meg på kurs og vi skal sammen skape forståelse, mestring og finne nøkkelen til en lettere hverdag»

 

Kursholdere Marte Raufoss.jpg

Kurs på Raufoss Høsten 2021

«En metode med enkle retningslinjer, som kan bidra til et avslappet forhold til mat— det liker jeg!» sier Marte Lønhaug Engeroen, som er kursveileder på Raufoss til høsten.

Marte er utdannet ergoterapeut og jobber til daglig som jobbkonsulent.  Du finner henne også som instruktør på TT Raufoss hvor hun har mange ulike type gruppetimer. 


Med Marte får du en engasjert og trygg kursveileder som sammen med Trine Dahlmo vil motivere deg frem til din drømmevekt og et enklere liv.
 

24.jpg

«Det er ingenting som slår det å hjelpe folk til en bedre helse, og ikke minst snu tankegangen litt for å oppnå livsmestring på alle plan. Dette er et så viktig tema for oss alle – som man sier så altfor ofte, men er lettere sagt enn gjort», sier Linn Stranden.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
«Jeg gleder meg stort til å dele denne kunnskapen vi har slukt til oss av Trinemor sammen med dere. Dette er virkelig noe som kan hjelpe folk til bedre vaner og et friskere liv!»⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Linn forteller at hun alltid har vært kritisk til forskjellige konsepter, men at Trine Dahlmos metode er noe hun virkelig har troa på.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
«Sammen skal vi styre livet ut på en tryggere og bredere vei, og sammen skal vi jammen meg greie det med dette konseptet». 

I dag jobber Linn i full stilling hos Toten treningssenter, hvor hun er gruppetreningsleder, personlig trener og salinstruktør innenfor de fleste sjangere. Snart er hun også i gang med å studere mer innenfor det spennende temaet «idrettspykologi og mental trening» gjennom Bjørknes høyskole.⠀

Linn er ei aktiv dame på 38 år med mange jern i ilden. Sammen med sin samboer og tre jenter driver de gård i Totenvika ved Mjøsa – samtidig som de begge er i full jobb. 

Idrett har vært en del av livet til Linn siden hun var fire år. Blant annet har hun spilt håndball i Norgestoppen, men trappet ned og ble spillende trener for en lavere divisjon da barn nummer 2 ble født. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Etter 10 år som interiørveileder, begynte hun i treningssenterbransjen i 2014. Linn er sertifisert personlig trener gjennom Norges Idrettshøgskole, og sertifisert kostholdsveileder gjennom Akademiet For Personlig Trening. I tillegg har hun tatt flere kurs innenfor trening, fettforbrenning, muskelvekst og fallforebygging for eldre. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Bli med meg på kurs og finn nøkkelen til din drømmevekt og livsstil!

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: