Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Gjøvik

Easylife

EasyLife er et program for de som ønsker en varig livsstilsendring og bedre helse gjennom vektreduksjon. Du får veiledning underveis for å nå de målene du selv har satt hva gjelder kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.

Vi har fokus på:

  • Balansert og variert kosthold
  • Aktivitet og trening
  • Endre vaner og motivasjon

Kosthold

I startfasen av EasyLife-kurset benytter vi kosterstatter for å få en rask vektreduksjon.

Etterhvert introduserer vi et variert og balansert kosthold basert på norske anbefalinger. Du lærer samtidig hvordan du skal sette sammen måltidene helt uten å måtte veie maten eller telle kalorier.

 

Trening

Du får hjelp til å finne en aktivitet som passer for deg og ditt nivå. Dette vil du få hjelp til selv om du aldri tidligere har trent, og uavhengig av om du måtte føle deg i dårlig form. Trening skal være lystbetont og morsomt, og for å oppnå dette målet kan du trene sammen med andre EasyLife-medlemmer. 

 

Mental Trening

Det viktigste for å oppnå varig livsstilsendring er din egen motivasjon. Livsstilsendring handler i stor grad om vilje til å endre, og motivasjon og vilje over tid er vesentlig for å lykkes. EasyLife hjelper deg med å opprettholde drivkraften. Vi har verktøyene!


Varig endring og bedre helse

EasyLife er ingen lettvint slankekur, men heller en hjelp til varig livsstilsendring for å holde vekten på det nivået du ønsker. Dersom du følger programmet, lærer du metodene for hvordan du skal få til dette. Tiden som jojo-slanker er over!

 

Oppfølging

EasyLife-programmene varer fra tre måneder til ett år. Du får hele tiden nyttige og lærerike leksjoner, og våre utdannede instruktører har oppfølging med deg gjennom hele kurset. De er kunnskapsrike, hyggelige og bryr seg virkelig om deg og din utvikling på veien mot dine egne mål.

 

Gruppetilhørighet

Med EasyLife blir du medlem av en gruppe hvor alle de andre deltakerne har akkurat de samme målene som deg selv: varig endring av livsstil. Dere motiverer hverandre, og du vil få både støtte og oppmuntring. Vi har også tilfeller hvor noen har fått venner for livet i disse gruppene!

 

Hvor mye vil du ned i vekt?

5-9 kilo = EasyLife Lettere (3 mndr.) 10 kilo og oppover = EasyLife (12 mndr.)

Den raskeste veien til god helse

I mange år har vi brukt "Fremtidens diett" som en start for våre kursdeltakere, her på Gjøvik. Etter hvert er det en trinnvis overgang til et kosthold som er basert på Helsedirektoratet sine kostanbefalinger. Nydelig, velsmakende mat!!

https://tv.nrk.no/program/KOID25005518/fremtidens-diett

Vi har brukt prinsippene som brukes i denne dokumentaren for å oppnå rask og sunn vektreduksjon samt raske helsegevinster.

Hos oss får du i tillegg økt kunnskap om mat og trening. Du får mentale verktøy du kan og bør bruke for å finne din måte å leve på som gjør at du kan holde stabil, lav vekt, nyte god mat og ha en sterk og sunn kropp.

Metoden har møtt på mye motstand fra mange miljøer. Mye uvitenhet, men også mange som har vært fast bestemt på at en så rask vektreduksjon ikke kan være sunn.

Først de seneste årene har flere og flere, med fedmeprofessor Jøran Hjelmeseth i spissen, gitt aksept for at dette er en sunn og meget helsevennlig måte å komme seg ned i vekt på og samtidig oppnå enorme helsegevinster.

 

Ta kontakt med oss for spørsmål eller for å avtale tid til et uforpliktende møte.

Tina Løkken Molstadkroken

EasyLife-ansvarlig

tina@totentreningssenter.no

Ring meg:

Sentralbord: 61 13 10 90

post@totentreningssenter.no

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: