Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Harald trener med PT 2 ganger i uka

31.12.2019

Harald trener med Personlig Trener 2 ganger i uka

Mange sliter med å få til regelmessig trening, og Harald Stener er en av dem. Nå trener han regelmessig med god hjelp av Malin, to ganger i uken.

-Jeg kommer meg ikke på trening om jeg ikke har en avtale, smiler han.  Gode treningsrutiner dabber fort av i en travel hverdag, og da hjelper det å ha en fast avtale med sin PT, som også hjelper til med å pushe deg gjennom en økt.

Harald Stener mener trening med PT er den beste investeringen han har gjort og kommer til å gjøre. -Det er tross alt en investering i god helse, og den skal vi ha med oss resten av livet.

Harald må trene og holde seg i form, for å forebygge vondter. Han har god erfaring med PT gjennom tidene, da han jevnt og trutt over flere år har testet ulike PT`er, på ulike sentre. Harald og Malin har trent sammen i snart et halvt år, og de er klare for minst et halvt år til i det nye året. Harald sier han virkelig anbefaler PT til andre også, og er sikker på at det ikke bare er han som sliter med å komme seg på trening.

-PT er ikke bare for de som trenger en avtale, men det handler om å holde motivasjonen oppe. Det er også fint å kunne bli pushet litt ekstra og kjenne på mestringsfølelse, sier han avsluttningsvis.
 

Les mer om PT

 

 

Verv en venn