Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Gran

Massasje

Thai Yoga massasje

Thai Yoga Massasje er en helhetlig behandling der mennesket blir sett på og behandlet på det fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige plan.

Dens primære mål er å gjenopprette og balansere kroppens energisystem som består av et omfattende nettverk av energilinjer som går gjennom kroppen, meridianer. Den vitale livskraften som heter Prana i sanskrit, Chi på kinesisk og  Ki på japansk, reiser gjennom disse meridianene og forsyner kroppen med den energien som er nødvendig for dens overlevelse og sunne funksjon.

På grunn av fysiske eller emosjonelle traumer, dårlig holdning og skader kan energien bli fanget eller blokkert, og være del i fysiske og følelsesmessige ubehag. Thai Yoga Massasje med sitt utrolige mangfold av teknikker og justeringer, som blant annet massasje, trykkpunkter og strekking, kan løsne opp disse blokkeringene og bringe kroppen tilbake til sin naturlige likevekt, med balanse og velvære."

 

 

Hva er Thai Yoga Massasje?

I følge Ayurvedisk vitenskap, er det et omfattende nettverk av energibaner (meridianer) i hele kroppen vår. Det er gjennom massasje og uttøying av dette nettverket av energibaner at Thai Yoga Massasje frigjør spenninger, både fysisk og mentalt.

Ved å la denne energien flyte mer fritt, hjelper massasjen i å lindre problematiske forhold som nedre ryggsmerter, leddgikt, hodepine, fordøyelsesproblermer og stress-relaterte tilstander. Ved å fremme denne frie flyten av energi gjenopprettes balanse og en dyp avslappet tilstand og velvære skapes for både klient og terapeut.

 

For bestilling av time kontakt Jana på tlf 46431148 jana@hadelandtreningssenter.no
Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: