Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Gran

Timebeskrivelser

Timebeskrivelse til timeplan

Ta med drikkeflaske og håndkle på timene. Hos oss trener du i t-trøye.

Hva betyr fargekodene?

Mørk Blå time - høy intensitet (Ikke på timeplanen nå)

  • Styrke Intervall, HIIT

Blå time - Kondisjon

  • AERO-BOX. StepStyrke. Step.

Oransje time - Styrkesirkel

  • Styrkesirkel.

Grønn time - Sykkel

  • Intervaller, Sykkel 55/75/90/120, Fartslek, Bakketrening

Lilla - Styrke

  • Slynge. Sterk. Crosstrening. MRL (MageRompeLår). Mage Rygg

Grå - Yoga -Vi tilbyr klippekort og drop-in på alle våre "grå" timer!

  • Yoga nybegynner. Yoga litt øvet. Yoga for buk og rygg, Yin Yoga, Mensendieck, Flyt og Balanse.

Gul time- Sprek og Voksen

  • Sykkel. Styrke. Styrke og Bevegelse

  Rosa time- Dansekonsept

  • Zumba

Fitwalk

  • Fitwalk. FitWalk Styrke. Fitwalk just walking intervall. Get Fit-Walk

___________________________________________________________________________________

Timer på timeplanen - Hadeland Treningssenter Gran.

Mørk BLÅ

  HIIT (ikke på timeplanen nå)

HIIT er en intensiv og effektiv intervalltime med enkle øvelser for hele kroppen. HIIT er en treningsform som går ut på å kjøre X antall intervaller med en tidslengde alt fra 10 til 90 sekunder. Korte intensive intervaller der du kan få enten utholdenhetsbaserte intervaller, styrkeintervaller eller en kombinasjon av disse. Vi starter med 5 min oppvarming.

  Styrke Intervall (ikke på timeplanen nå)

En intervalltime med varierende øvelser for hele kroppen. 20 sek arbeid 10 sek hvile. Stikkord er puls og høy intensitet. Styrke Intervall er både styrke- og kondisjonestrening i ett og passer for deg som vil ha en økt som trener hele kroppen. Du jobber med øvelsene i eget tempo etter intervallprinsippet. Treningen tilpasses eget nivå og kan gjøres tyngre og lettere ved å øke eller senke tempo og variere motstand. Timen paser for alle. Vi starter med 5 min dynamisk oppvarming.

 

  Aerobic

Har du lyst på en tøff økt med kondisjon, styrke og smidighet. Dette er en økt som kombinerer kampsportens bevegelser og aerobic intensitet. Hjertelig velkommen til en god og annerledes treningsøkt med spennendes musikk.

 

  Sykkel 45

Dette er en time for deg som har noe erfaring med sykkel/trening. Høy intensitet - fokus på kondisjon!

  AERO-BOX

"Her blir det høy puls, tøffe låter, skygge-boksing og mye moro". Du får trent både kondisjon , presisjon og koordinasjon. Her kan alle delta og det er lett å tilpasse nivået til deg selv. Gjør deg klar!

  Kondis (ikke på timeplanen nå)

Kondisjonstrening på gulv, med hopp og enkle trinn. 
Må ikke hoppe om du ikke vil/ kan.

  (Kondis)Step

Kondisjonstrening på gulv, med hopp og enkle trinn. 
Må ikke hoppe om du ikke vil/ kan.

  StepStyrke

En intervallklasse med enkel kondisjonstrening på step, og styrkeøvelser med stang og frivekter på gulv. Sang for sag. Variertog morsom :)

  Aerojump (Ikke på timeplan nå)

Vi bruker små trampoliner. Vi hopper i takt med musikken med noen enkle steg. Dette er en time som man jobber mye med kjernemusklaturen. Det anbefales å gå på toalettet før timen. Varm gjerne opp

  Styrkesirkel

Denne treningsformen forbedrer kroppsholdning, koordinering, øker styrke, motstand, fleksibilitet og kondisjon. Timen varer ca 25 minutter. Varm gjerne opp, så er du klar når timen starter. Høres det spennende ut?

 Styrkesirkel Trippel dose (ikke på timeplanen nå)

Trippel Dose er en variasjon av Styrkesirkel, mer intensiv jobbing. Vi går to apparater fram og ett tilbake hele runden. Denne treningsformen forbedrer kroppsholdning, koordinering, øker styrke, motstand, fleksibilitet og kondisjon. Timen varer ca. 40 minutter. Varm gjerne opp, så er du klar til timen starter.

Velkommen inn i sykkelsalen!

  Intervall 45 -Ikke fast. -Dette er en time som passer for deg som har noe erfaring med sykkel / trening. I denne timer får du ulike intervaller.
  Sykkel 55  -Dette er en time for deg som har noe erfaring med sykkel/trening. Høy intensitet - fokus på kondisjon!
  Intervall 55  -Dette er en time for deg som har noe erfaring med sykkel/trening. Høy intensitet - fokus på kondisjon! Intervalltrening er meget effektivt for å forbedre utholdenheten. I disse timene kjører  vi ulike intervallmodeller med både korte og lange drag, «pyramider» og «trapper»

  Bakkeklatring: Bakkeklatring er en time der vi sykler "tunge" bakker i relativt rolig tempo, men det er ikke stykretråkk. Fokus er trening av utholdenhet i å kjøre bakker i variert motstand. Skikkelig arbeidsøkt.

  Langkjøring 90: Ikke fast -Dette er en time som går på lav intensitet som en type aktiv hvile. Man blir mer utholdend. Trening over lang tid øker fettforbrenningen.

Innimellom kjøres: Sykkel 70 / 90 og 120. Intervall 75. Bakketrening og Fatslek. Sjekk timeplan. Andre type timer er Birkensykling, Juleblues. Ribbekiller.

  Slynge 40

Med slynge kan du trene hele kroppen, og med kun ett redskap utfordrer du alle de fire elementene; kondisjon, styrke, balanse og bevegelighet. Du trener også koordinasjonen og samspillet mellom flere ulike muskler, siden øvelsene enkelt kan gjøres både lettere og tyngre passer det for alt fra nybegynnere til toppidrettsutøvere. At man både kan mestre øvelsene, og samtidig få progresjon gjør treningsformen både morsom og utfordrende for alle. Varm gjerne opp til 45 min, så er du klar når den timen starter.

 Sterk 30/40

Effektiv og intensiv styrkebasert gruppetime. Tanken bak timen er å bruke høyfunksjonelle øvelser for å styrke kroppen fra innerst til ytterst. Timen deles opp i sett og serier slik at man kan yte det lille ekstra på hver eneste øvelse. Timen passer for alle uansett forutsetning, instruktøren tilpasser øvelsene hvis det er nødvendig. Denne timen passer for deg som ønsker god fremgang i styrketreningen.

  MageRompeLår

Styrkebasert gruppetime for mage, rompe og lår. Timen er satt sammen av effektive styrkeøvelser hvor mage, rompe, lår er i hovedfokus. Denne timen passer for deg som vil ha en effektiv treningsøkt på mage, rompe og lår.

  Mage Rygg

Styrkebasert gruppetime for mage og rygg. Timen er satt sammen av effektive styrkeøvelser hvor mage og rygg er i hovedfokus. Ei effektiv treningsøkt.

  Crosstrening 30

Styrkebasert gruppetime i sal. Crosstrening inneholder øvelser som trener hele kroppen og gir en fantastisk effekt på utholdenhet og styrke. Timen er organisert etter sirkeltreningsprinsippet og alle kan være med. Idèskaper til timen er Silje Grini. Intensiv og effektiv trening! Kom gjerne oppvarmet til 30 minutter'n

   Yoga: Vi tilbyr nå klippekort og drop-in på alle våre Yoga-timer

Alle våre yogatimer er åpent for ikke-medlemmer. Du kan kjøpe en drop-in eller 10 klipp. Husk å melde deg på ved å ringe resepsjonen. Førstemann til mølla :) Møt opp 10 minutter før timen starter og en av våre trivselsregler er at hos oss trener du i T-trøye. Jana og Rabin ønsker deg varmt velkommen!

   Yoga

Yoga er en time hvor man fokusere på trening for kropp og sinn og som har positiv effekt på styrke, bevegelighet, konsentrasjon, kroppsbevissthet og pust.

   Yoga Nybegynner

10-12 grunnstillinger etter oppvarming med solhilsen, fokus påpust og en rolig praksis. En time som passer alle, de som kanskje har glemt litt og for helt nybegynnere. Passer for de med skader, høyt blodtrykk osv. Varighet 55 min.

   Yoga, litt øvet

Passer for deg som kjenner at du er klar for litt større utfordringer. Her vil du få flere asanas og det legges større vekt på at du mestrer dem.

   Dynamisk Yoga

Inkluderer variasjoner av solhilsen og har et generelt høyere tempo og flyt i timen. Det skal svettes! Selv med en større utfordring forblir pust og et rolig sinn i fokus. Pusteøvelser er inkludert. Varighet 90 min.

   Mensendieck

Mensendieck gymnastikk er trening som skaper kroppsbevissthet og som gir et solid grunnlag til å ivareta kroppen i daglige funksjoner og i all annen trening. Du lærer å ta hensyn til kroppen og redusere/fjærne tretthet, smerter og feilfunksjoner i muskel- skjelett systemet. Denne treningen passer for alle. Varighet 55 min.

  Yoga for buk og rygg

En yoga time med fokus på styrke og bevegelse av rygg og kjerne, samt utvikling av en bevisst praksis med indre styrke og stabilitet. Innebærer blant annet pusteøvelser og sol hilsen. Varighet 55 min. 

  Yoga/Pilates (Ikke på timeplan nå)

En time som passer for alle, de som kanskje har glemt litt og for helt nybegynnere. Passer for de med skader, høyt bldtrykk osv.
Stillingene blir holdt en stund og godt forklart.
Yoga er en time hvor man fokusere på trening for kropp og sinn og som har positiv effekt på styrke, bevegelighet, konsentrasjon, kroppsbevissthet og pust

  Flyt og Balanse

Denne timen er inspirert av yoga, tai chi og pilates. Bli med og tren styrke, balanse og bevegelighet til vakker og tilpasset musikk. Avspenning på slutten av timen.

  Pilates

Timen inneholder rolige kontrollerte øvelser med fokus på pust, holdning og kjernemuskulatur. Alle kan være med på denne timen og øvelsene blir tilpasset hver enkelt.

 Sprek og Voksen Sykkel

Dette er en time for deg som vil/ må ha lavterskeltrening. ALLE klarer å delta selv om man ikke har særlig treningserfaring fra før. Det kjøres med lav intensitet og behagelig musikk.
Timen varer i 45 minutter.

 Sprek og Voksen Styrke

Dette er en time for deg som vil/må ha lavterskeltrening. Alle klarer å delta selv om man ikke har særlig treningserfaring fra før.

 Sprek og Voksen Styrke og Bevegelighet

30 minutter med bevegelighets trening. Rolige bevegelser der alle kan være med. Hensikten er å øke bevegelighet, velvære og kroppskontakt. Trener du ofte vil dette kunne være en del av restitusjons treningen din. Stretching er en del av den avsluttende delen.
Noen ganger også med avspennings øvelser

 Dance Fit

Vi krydrer vår Kondis-time med enkle dansetrinn. Passer for deg som vil ha det GØY på trening.

 Zumba®

Zumba® har vært det største innen trening det siste året og  over hele verden danses det til latinske rytmer.  En av grunnene til at har blitt så populært er  at Zumba konseptet er uhøytidelig og terskelen på timen er lav. For det viktigste er at man har det gøy! Det er ingen rett eller gal måte å danse Zumba på.  Det settes stor pris på personlig stil og passer for alle som liker å bevege seg til musikk uansett forkunnskaper og form. Trinnene er lett lærte og treningen er effektiv! Svett og Gøy. Timen varer i 55 minutt.

  Fitwalk 30

FitWalk er utholdenhetstrening på mølle i lett motbakke.
Du holder båndet i gang, og med enkle trinnkombinasjoner blir balanse og koordinasjon også utfordret. Å gå er en skånsom og effektiv aktivitet for spesielt rygg, sete og lår. Ta med nok drikke og håndkle.

  Get Fit-walk 40

Et alternativ for deg som har trent før eller har erfaring fra FitWalk. Du vil komme godt opp i puls. Rytmen er litt høyere slik at det blir en mer eksplosiv time. Get Fit-Walk er en «spesialtime» med Anita

  Fitwalk "just walking" Intervall 30/40

Gå deg sprek!. Dette er en time for de som vil fokusere på å gå. Timen er lagt opp til intervaller med aktiv hvile mellom. Effektiv og god kondisjonsøkt.

  Fitwalk Styrke 55

Time med intervaller på mølle og styrke på gulv med vekter og manualer. Intervallene kan variere. Aktive pauser med styrkeøvelser. En skikkelig svett time hvor du skal puste og jobbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: