Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Harestua

Timeplan

 

Informasjon om booking av gruppetimer.

Du kan booke timer 3 døgn frem i tid. Har du meldt deg på og ikke kan komme, er det viktig at du husker å melde deg av slik at andre kan få plassen din. Hvis timen er fullbooket kan du gjerne registrere deg på venteliste. Så snart noen avbooker rykker du opp på listen. En SMS forteller deg om du har fått plass.

Ved Oppmøte: Kvitteringslapp må hentes ut 5 minutter før timen starter. Behold den til instruktøren kommer og samler inn. God time:)

FØRSTEGANGS INNLOGGING FOR BOOKING AV TIMER:

Brukernavn: Mobilnummer

Passord: Fødselsdato (ddmmåå)

Følg denne linken for mobil/nettbrett utgave:

BOOKING PÅ MOBIL

Ta kontakt om du lurer på noe på tlf. 61 31 36 50 eller post@hadelandtreningssenter.no

Mulig vårt medlemsregister ikke er oppdatert med riktige personalia som fødselsdato, mobilnummer eller e-postadresse. Om du opplever problemer med innlogging med internett Explorer, kan du forsøke å bytte nettsleser til Chrome

 

OBS:

Bookingsystemet er nå i orden. Gå inn på "logg inn" for å komme inn med ny link. Har du lagret booking-link på mobil fra før, må du lagre ny link! Du kan nå booke grupptime 3 dager i forkant.

Takk for tålmodigheten!

Se video for veiledning:

 

 

 

 

Timebeskrivelse

Morgentrim

Dette er en time som passer for de godt voksne og for den som trenger et lavterskeltilbud. Timen varer i 80 minutt. Vi starter med lett tøying etterfulgt av 30 min på sykkel. Vi avslutter med ca 35-40 min styrke fordelt på stasjoner. Vi går 2 til 3 runder. Øvelsene varierer. Og det avsluttes med lett tøying.

 

Aerobic/Step

Step/aerobic er enkle trinn og kombinasjoner uten hopp til fengende musikk.
Step eller Aerobic annenhver torsdag.

 

Step /Styrke 

Her brukes stepkassen. Den kan stilles inn på to nivåer. Det er kondisjonstrening på stepkassen. Styrke delen utføres på kasse, gulv, med stang, frivekter eller egen kroppsvekt.

Kondis

En kondisjonstime på gulv. Med eller uten kasse. Hos oss på Harestua er timen intervall preget. Her får du pulsen opp!

Zumba

Zumba har vunnet mange hjerter og vært en vinner innen treningstrendene de siste årene på verdensbasis. Også på Harestua. Den er ikke fast på planen men annonseres. Her farges timen av personlig stil og rumpevrikk. Det er plass for all form, former og personligheter til latinske rytmer. Her får du danseglede til gangs!

Sykkel 60

Dette er en time for deg som har noe erfaring med sykkel/trening. Høy intensitet - fokus på kondisjon!

 

Lørdagsstimen

Lørdag fastsettes timealternativet uke i forkant. Timen vil da være en av timene som er i Hadeland Treningssenter sitt sortiment. Instruktøren bestemmer. Her er det en gylden mulighet til å få hilse på gjesteinstruktører og nye type timer som er på trend- agendaen! Følg med på facebook.

Mage /Rygg (Lørdagstimen Alternativ)

Dette er en time som har fokus på kjerne muskulatur. Hvor mage og rygg er hovedfokus. Det brukes effektive styrkeøvelser og er lite utstyrsbasert. Rask og effektiv trening!

HIIT (Lørdagstimen Alternativ)

HIIT er en føff kondisjons basert time med arbeid i bolker. En intens arbeids periode med kort pause og skifte av øvelse. Som regel 7-10 øvelser.
Kom ferdig oppvarmet.

Sterk 30/45 (Lørdagstimen Alternativ)

Effektiv og intensiv styrkebasert gruppetime. Tanken bak timen er å bruke høyfunksjonelle øvelser for å styrke kroppen fra innerst til ytterst. Timen deles opp i sett og serier slik at man kan yte det lille ekstra på hver eneste øvelse. Timen passer for alle uansett forutsetning, instruktøren tilpasser øvelsene hvis det er nødvendig. Denne timen passer for deg som ønsker god fremgang i styrketreningen.

Crosstrening 30/45

Styrkebasert gruppetime i sal. Crosstrening inneholder øvelser som trener hele kroppen og gir en fantastisk effekt på utholdenhet og styrke. Timen er organisert etter sirkeltreningsprinsippet og alle kan være med. Idèskaper til timen er Silje Grini. Intensiv og effektiv trening! Kom gjerne oppvarmet til 30 minutter'n

Sirkeltrening

Styrkebasert gruppetime i sal. Timen inneholder øvelser som trener hele kroppen og gir en fantastisk effekt på utholdenhet og styrke. Timen er organisert etter sirkeltreningsprinsippet og alle kan være med. Intensiv og effektiv trening. 

 

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: