Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Harestua

VÅRKUPP

19.03.2022

Velkommen til oss!

Kom i gang igjen etter pandemien nå! Møt sommeren glad og aktiv

Tilbudet gjelder 19.3 - 1.4. 2022

 

Vi er et treningssenter med et stort hjerte. Her får du trening som passer alle og vi har garantert noe for DEG! Alle våre 10 avdelinger tilbyr kondisjonsapparater, apparatpark til styrketrening og frivektavdeling for egentrening.

Hos oss kan du og vennene dine skravle over en kaffekopp, eller slappe av i en deilig massasjestol før trening, eller etter dusjen når du er ferdig med å trene.

Flere av våre avdelinger tilbyr også gruppetimer innen:

 • Kondis - kondisjonstimer hvor man bruker trinn på gulv uten utstyr
 • Kondisstep - kondisjonstimer  på step 
 • Dans - forskjellige dansestiler igjennom timen til fengende musikk
 • Zumba - latinamerikanske rytmer sammen med moderne poplåter
 • Aerobic - bygger opp timen blokkvis, vsluttende finale
 • Styrketimer - Forskjellige typer styrketimer. Det brukes forskjellig utstyr. Du velger vekt som passer deg.
 • Slyngetimer - Styrketrening med egen kroppsvekt i slynge
 • Yogatimer - Styrke, smidighet og avspenning. Kroppen føles helt nydelig etterpå
 • Sykkel / spining - Timen bygges opp med fengende musikk og motiverende instruktør og du bestemmer selv hvor mye du tar i. 
 • Mølle / tredemølle - Timen bygges opp med fengende musikk og motiverende instruktør og du bestemmer selv hvor mye du tar i. 
 • Senior timer - Sprek og voksen er timer for senioren- kondisjon, styrke og tøyning. Men er du senior, kan du fint delta på andre timer også.

 

Tren sammen med andre, bli motivert! Vi lover god stemning og ekte treningsglede på våre gruppetimer! Prøv du også! Tilbudet varierer fra senter til senter, men som medlem hos oss har du tilgang til alle våre avdelinger. Sjekk timeplanen på det senteret som er mest aktuelt for deg.

Vi ønsker at alle skal føle seg vel på trening hos oss uansett alder form og fasong. For å få mindre fokus på kropp og utseende ønsker vi at du trener i T-skjorte som dekker skuldre og mage, sammen med shorts, tights eller joggebukse. Vi har tro på dette kan bidra til mindre kroppspress og desto større treningsglede for alle våre flotte medlemmer  I tillegg er det mer trivelig med tanke på hygiene. 

Ta kontakt på post@totentreningssetner.no om du lurer på noe.

eller

Meld deg inn i dag. Velg aktuelt sted under, slik at ditt medlemskap opprettes på det senteret du ser for deg å benytte mest. Psst, husk promokoden VÅRKUPP som gir deg gratis innmelding og første treningsmåned gratis.

Gjøvik

Lena

Raufoss 

Hov

Jevnaker

Gran

Harestua

Brandbu 

Valdres 

Hønefoss

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: