Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Lena

Trine Dahlmo-metoden

Med Trine Dahlmo-metoden kan du få en lavere vekt, mindre helseplager og mer energi i hverdagen – med enkle grep.

 • Effektiv vektreduksjon med mat du setter pris på og pleier å spise 
 • Nyt både fete- og karbohydratrike måltider 
 • Ferdigmat kan gjerne være en del av kostholdet 
 • Spis deg mett og tilfreds 
 • Ingen kaloritelling eller veiing av maten 
 • Du lærer mentale strategier som motiverer deg på din livsstilsreise

Metoden er enkel å følge i en hverdag med familie og aktiviteter, og har allerede gitt mange tusen mennesker et lettere liv.

Mer informasjon Reserver plass Meld deg på nyhetsbrev


Kom i gang-kurs

Med Kom i gang-kurset lærer du hvordan du med enkle grep kan få en lavere og stabil vekt, forebygge- og bedre flere typer helseplager samt gi deg selv en mer stabil og harmonisk energi. Denne kunnskapen gjør at du aldri mer trenger å følge én diett fordi Trine Dahlmo-metodens kostholdsforståelse tillater deg å nyte måltider fra alle diettene som fungerer, både de karbohydratrike og fete. Kostholdet er enkelt å følge i en alminnelig hverdag med jobb, familie, fritidsaktiviteter og reiser. I kurset lærer du også motivasjonsstrategier som gjør din livsstilsreise til en god opplevelse.

I kurset får du 

 • 3 personlige motivasjonsmøter med din kursveileder
 • 9 kurstreff i liten gruppe, totalt 11 timer
 • 7 x veie deg, alene sammen med din kursveileder
 • Egen side med video og inspirasjon
 • Facebook gruppe kun for kursdeltakere
 • Inspirasjonspakke med bl.a kursbok og boken Lettere (verdi kr 950,-)

 

Lettere hverdag-kurs

Alle de som har strevd med vekten vet at det ikke er nok å kunne et kosthold for å nå, og beholde sitt vekt- og helsemål. Ett lett liv innebærer så mye mer enn vekten og kostholdet. Trine Dahlmo-metodens kursserie er lagt opp som en prosess med formål å øve inn varige vaner for resten av livet. I Lettere hverdag-kurset vil du foruten ytterligere påfyll av kostholdskunnskaper få praktiske strategier for hvordan du kan skape en større balanse i hverdagen som helhet. 


I kurset får du 

 • 7 kurstreff i liten gruppe
 • 3 personlige motivasjonmøter
 • 6 veiinger, om du ønsker det
 • Kursboken "Lettere hverdag"
 • Egen side med video og inspirasjon
 • Facebook gruppe kun for kursdeltakere
 • Varighet på 16-20 uker, med mulighet for videre oppfølging

Gir du deg den tiden du trenger, og gleder deg over reisen, blir din livsstilsreise en god og motiverende ferd. 


Enkle grep – lettere liv

 

Trine Dahlmo 

Trine Dahlmo og fagteamet Hjertet og hjernen bak metoden er Trine Dahlmo. Den er et resultat av
hennes omfattende erfaring fra sin klinikkpraksis som ernæringsterapeut. 

To grensesprengende opplevelser i eget liv gjorde at jeg forlot min trygge og lovende jobb i staten og startet et nytt utdanningsforløp for å bli ernæringsterapeut og senere NLP Coach.

Den første opplevelsen var i 1997 da minstejenta vår på 3 år ble frisk ved hjelp av kostholdet. Den andre var i 2005 da jeg gikk ned 16 kilo og ble friskere for mine helseplager med et lavkarbokosthold. Vi var så glade for den gode helsen vi hadde vunnet og fulgte målbevisst det begrensede kostholdet i mange år.

Etter noen års erfaring som ernæringsterapeut fant jeg årsaken til minstejentas helseplager og vi fikk henne av det unødvendig restriktive kostholdet......

Les mer om Trines Bakgrunn

 

Våre kursveiledere

Kursholdere Marte Raufoss.jpg
Kursveileder
Marte Raufoss
En metode med enkle retningslinjer, som kan bidra til et avslappet forhold til mat— det liker jeg!

24.jpg
Kursveileder
Linn Lena
Dette er virkelig noe som kan hjelpe folk til bedre vaner og et friskere liv. Noe jeg virkelig har troa på,...

 

-Jeg er stolt av å ha Linn som kursholdere, jeg vet de vil følge kundene sine trygt på sin reise, sier Trine.

Linn ble sertifiserte kursholdere i TD-metoden høsten 2020, og kommer til å holde kurs på Toten Treningssenter Lena for nye og eksisterende medlemmer.
 

Mer informasjon Reserver plass Meld deg på nyhetsbrev

 

Kursholdere Marte Raufoss.jpg

Kurs på Raufoss Høsten 2021

«En metode med enkle retningslinjer, som kan bidra til et avslappet forhold til mat— det liker jeg!» sier Marte Lønhaug Engeroen, som er kursveileder på Raufoss til høsten.

Marte er utdannet ergoterapeut og jobber til daglig som jobbkonsulent.  Du finner henne også som instruktør på TT Raufoss hvor hun har mange ulike type gruppetimer. 


Med Marte får du en engasjert og trygg kursveileder som sammen med Trine Dahlmo vil motivere deg frem til din drømmevekt og et enklere liv.
 

24.jpg

«Det er ingenting som slår det å hjelpe folk til en bedre helse, og ikke minst snu tankegangen litt for å oppnå livsmestring på alle plan. Dette er et så viktig tema for oss alle – som man sier så altfor ofte, men er lettere sagt enn gjort», sier Linn Stranden.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
«Jeg gleder meg stort til å dele denne kunnskapen vi har slukt til oss av Trinemor sammen med dere. Dette er virkelig noe som kan hjelpe folk til bedre vaner og et friskere liv!»⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Linn forteller at hun alltid har vært kritisk til forskjellige konsepter, men at Trine Dahlmos metode er noe hun virkelig har troa på.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
«Sammen skal vi styre livet ut på en tryggere og bredere vei, og sammen skal vi jammen meg greie det med dette konseptet». 

I dag jobber Linn i full stilling hos Toten treningssenter, hvor hun er gruppetreningsleder, personlig trener og salinstruktør innenfor de fleste sjangere. Snart er hun også i gang med å studere mer innenfor det spennende temaet «idrettspykologi og mental trening» gjennom Bjørknes høyskole.⠀

Linn er ei aktiv dame på 38 år med mange jern i ilden. Sammen med sin samboer og tre jenter driver de gård i Totenvika ved Mjøsa – samtidig som de begge er i full jobb. 

Idrett har vært en del av livet til Linn siden hun var fire år. Blant annet har hun spilt håndball i Norgestoppen, men trappet ned og ble spillende trener for en lavere divisjon da barn nummer 2 ble født. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Etter 10 år som interiørveileder, begynte hun i treningssenterbransjen i 2014. Linn er sertifisert personlig trener gjennom Norges Idrettshøgskole, og sertifisert kostholdsveileder gjennom Akademiet For Personlig Trening. I tillegg har hun tatt flere kurs innenfor trening, fettforbrenning, muskelvekst og fallforebygging for eldre. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Bli med meg på kurs og finn nøkkelen til din drømmevekt og livsstil!

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: