Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Lena

Kostveiledning


Toten Treningssenter Lena tilbyr kostholdsveiledning, som har fått navnet PT Kosthold. Et konsept som inneholder en kostplan med individuell veiledning og oppfølging. Interessen har vært stor, og mange har allerede oppnådd gode resultater.

Med gode erfaringene som bakgrunn er konseptet nå videreutviklet,  Her er trening og oppfølging på den biten også lagt inn. 


Kostplan for deg

PT Kosthold gir deg en helt individuell kostplan som er spesielt tilrettelagt for deg. Det er forskjellige grunner til at folk vil endre kostholdet sitt. PT Kosthold passer for deg som vil gå ned i vekt eller opp i vekt, og for de som vil ha forandringer i matveien i forhold til livsstilsykdommer.

Av de som har vært med så langt er det en stor prosent som ønsker å gå ned noen kilo. Alle tre konseptene gir en sunn vektreduksjon ved å spise sunn mat i riktige mengder. Hvor mye du klarer å gå ned er avhengig av aktivitet.


Mat du er vant til

Vi legger opp til at du fortsatt kan bruke mat du er vant til å spise, men i riktige mengder. Du får også tips om det du bør spise lite av. Suksessen ligger i veiledning og oppfølging underveis. Små delmål å jobbe mot er viktig. Det gir også rom for justeringer i forhold til mengde mat og trening.

De som har vært med på PT Kosthold blir overrasket over hvor mye de kan spise og hvor ofte de skal spise. Men næringssammensetningen må være riktig. - Du skal gå ned på de rette plassene. Det vil si å beholde muskelmassen og fjerne fettet.

 

Mer info?

Er du interessert i mer informasjon om PT Kosthold, PT Vekt og PT Kick Start.

Resepsjonen ved TT Raufosss, ring 61 19 70 00 elller e-post til post@totentreningssenter.no

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

 

Nyhetsbrev