Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Gjøvik

Trine Dahlmo-metoden

 

NED I VEKT MED VANLIG MAT

 

Med Trine Dahlmo-metoden kan du få en lavere vekt, mindre helseplager og mer energi i hverdagen – med enkle grep.

  • Effektiv vektreduksjon med mat du setter pris på og pleier å spise 
  • Nyt både fete- og karbohydratrike måltider 
  • Ferdigmat kan gjerne være en del av kostholdet 
  • Spis deg mett og tilfreds 
  • Ingen kaloritelling eller veiing av maten 
  • Du lærer mentale strategier som motiverer deg på din livsstilsreise

Metoden er enkel å følge i en hverdag med familie og aktiviteter, og har allerede gitt mange tusen mennesker et lettere liv.

Mer informasjon og bestilling Meld deg på nyhetsbrev

Enkle grep – lettere liv

 

Trine Dahlmo 

Trine Dahlmo og fagteamet Hjertet og hjernen bak metoden er Trine Dahlmo. Den er et resultat av hennes omfattende erfaring fra sin klinikkpraksis som ernæringsterapeut. 

To grensesprengende opplevelser i eget liv gjorde at jeg forlot min trygge og lovende jobb i staten og startet et nytt utdanningsforløp for å bli ernæringsterapeut og senere NLP Coach.

Den første opplevelsen var i 1997 da minstejenta vår på 3 år ble frisk ved hjelp av kostholdet. Den andre var i 2005 da jeg gikk ned 16 kilo og ble friskere for mine helseplager med et lavkarbokosthold. Vi var så glade for den gode helsen vi hadde vunnet og fulgte målbevisst det begrensede kostholdet i mange år.

Etter noen års erfaring som ernæringsterapeut fant jeg årsaken til minstejentas helseplager og vi fikk henne av det unødvendig restriktive kostholdet......

Les mer om Trines Bakgrunn

 

Våre kursveiledere

Tone foto 2.jpg
TD Kurs- og Kostholdsveileder
Tone Eggum
– Dette er en metode jeg med stolthet står inne for! Enkle grep, stabilt blodsukker og et avslappet forhold...

Marlene.jpg
Kursveileder
Marlene Solem
Med enkle grep kan du bli lettere, mer lykkelig og ha større matglede i hverdagen. Kostholdsforståelsen...

Bilde Tina mat kutt.jpg
TD Kurs- og Kostholdsveileder
Tina Gjøvik
Jeg har aldri opplevd en metode med så lite begrensninger. Her snakker vi om vanlig mat for vanlige folk,...

Elisabeth matbilde1.jpg
Kursveileder
Elisabeth Gjøvik
Denne metoden er basert på enkle regler og mange muligheter, sier Elisabeth Aaslund, kursholder, kostveileder...

Kursholdere Jana Jevnaker.jpg
Ernæringsterapeut og Kursveileder
Jana Van Rooyen
Etter 11 år i bransjen, er dette den første kostholds-metoden jeg helhjertet kan stå for. Jeg gleder meg...

Tone foto 2.jpg

«- Sammen med Trine har det vært en glede å gi mine kursdeltakere enkle grep til en bedre helse,» sier Tone som er Trine Dahlmo-kursholder og -kostholdsveileder i Valdres.

Hun synes det er utrolig givende å inspirere sine kursdeltakere på veien til drømmevekten, stabilt blodsukker og et avslappet forhold til mat – og ikke minst gi kunnskap om hvordan man stabilisere vekten i etterkant.

Med Tone på laget får du en entusiastisk og trygg kursveileder, som vil motivere og inspirere deg hele veien. Tone drifter til daglig Valdres Treningssenter og brenner for å spre matglede. Hun sier;

«– Kurset er så pedagogisk lagt opp, så man ivrer etter mer kunnskap og vil glede seg til hvert eneste kurstreff.

– Dette er en metode jeg med stolthet står inne for!»

 

Kunnskap

2022     Utdannet Trine Dahlmo Kostholdsveileder PERSONLIG OPPFØLGING

2021     Kurs og praksis som kursveileder Trine Dahlmo-metoden LETTERE LIV

2021     Kurs og praksis som kursveileder Trine Dahlmo-metoden KOM I GANG-KURS 

2003 - 2009       Markedssjef Opplysningskontoret for frukt og grønt, frukt.no

 

 

Marlene.jpg

Ønsker du en lettere hverdag, mer energi og overskudd til å gjøre det du liker? Sammen med Marlene Solem kan du føle deg trygg på at du vil nå dine mål og få de verktøyene du trenger for å beholde din gode livsstil år etter år.

Marlene har jobbet mange år i treningssenterbransjen og jobber nå som senterleder og instruktør på Stadion Treningssenter i Hønefoss. Hun brenner for å motivere, inspirere og hjelpe medlemmene til å nå sine livsstilsmål.  

Hun forteller: «Som en del av Toten treningssenterkjeden var vi så heldige å få muligheten til å dra på kurs med Trine Dahlmo. Etter kurset satt vi igjen med en unik kostholdforståelse som vi ikke har opplevd å finne noe annet sted. Trine Dahlmo-metoden er en metode du kan leve med livet ut. Med enkle grep kan du bli lettere, mer lykkelig og ha større matglede i hverdagen. Den unike  kostholdsforståelse vil gjøre deg trygg og fleksibel i hverdagen.»

Vanlig mat for vanlige folk!

Marlene gleder seg til å møte deg på Kom i gang-kurs, og videreformidle denne enkle metoden med så få begrensninger.

Hilsen Marlene  

Bilde Tina mat kutt.jpg

«Jeg har aldri opplevd en metode med så lite begrensninger. Her snakker vi om vanlig mat for vanlige folk» Sier Tina Løkken Molstadkroken, kursholder, helsecoach og sykepleier som du kan møte på Gjøvik. 

“Mitt ønske som kostholdsveileder og kursholder er at folk skal oppleve like stor matglede som meg. For mange hører ikke matglede og vektreduksjon sammen. Sannheten er at du kan spise god mat og du kan spise deg mett og tilfreds samtidig som du går ned i vekt eller holder vekten stabil. Dette har jeg jobbet med i mange, mange år. Med Trine Dahlmo-metoden har veien blitt enda bredere og jeg må innrømme at jeg var skeptisk i starten. Jeg tenkte at «dette er for godt til å være sant», men jeg måtte allikevel teste metoden. Å tro meg, jeg er mildt sagt overbegeistret. Med noen veldig enkle regler kan man i prinsippet spise alt slags mat og gå ned i vekt”, forteller Tina entusiastisk.

“Det er en stor glede å dele denne kunnskapen med mine kunder. Jeg har aldri opplevd slike gode resultater hos kunden både på helse og matglede, som med denne metoden. Det er så deilig å kunne si «ja, det kan du spise, det går helt fint» - enda mer enn tidligere. Trine har utviklet en metode med vanlig mat, for vanlige folk, som passer like godt inn i en travel familiehverdag som for de med veldig god tid.” avslutter hun.

Tina er en driftig dame, er gruppetrener, kost og - treningsveileder, kurs- og foredragsholder, ansvarlig for livsstilskurs og endel av ledergruppen på Gjøvik.

I en alder av 14 år ble Tina sendt på kurs for å bli aerobicinstruktør, og der startet hennes reise som gruppetreningsinstruktør. Hun er utdannet hjelpepleier og sykepleier med spesialisering i palliativ sykepleie, og startet sin yrkeskarriere i 1997. 

I mange år var Tina instruktør på Toten treningssenter på hobbybasis, men da avdelingen på Gjøvik skulle åpnes i 2009, følte hun for å ta et friår fra sykepleieryrket og dyrke hobbyen på heltid. Dette friåret har blitt veldig langt - for der er hun enda! Et godt tegn på at hun elsker jobben sin!

Vi er så takknemlige for å ha denne driftige dama med på laget!

Elisabeth matbilde1.jpg

«Denne metoden er basert på enkle regler og mange muligheter» Sier Elisabeth Aaslund, kursholder, kostveileder og instruktør med lang fartstid i treningssenterbransjen. 

Trines bok "Lettere" kom ut for et par år siden, og Elisabeth leste med stor interesse. Når Trine senere kontakter Toten treningssenter med ønske om å ha de med i fagteamet sitt, blir Elisabeth veldig glad! Hun var ikke tung å be når det var snakk om å bli med på kurs hos Trine - “hun som gjør alt så ordentlig”, sier Elisabeth. ⠀

Elisabeth er også en av våre erfarne og flotte kursholdere på Gjøvik. Hun er ei voksen dame, men pensjonisttilværelsen er absolutt ikke i sikte for denne spreke dama! Å hjelpe folk til å få et bedre liv med bevegelse og bra mat er det hun elsker å gjøre! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Turn, skigåing og friluftsliv er noe Elisabeth har drevet med helt siden hun var ei lita jente på Gjøvik. Hun er oppvokst i en aktiv familie, og er glad for at både hennes to barn og to barnebarn har tatt med seg de samme verdiene som hun selv er oppvokst med.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det som gjorde at Elisabeth ble spesielt interessert i sammenhengen mellom mat og helse, var at hun som 16-åring opplevde at hennes spreke far falt om i hagen. Han var bare 49 år, men fikk et angina-anfall. Hjertespesialisten på Gjøvik sykehus informerte de pårørende om sykdommen, og sa noe som brente seg fast hos henne: “Du har ikke bestemt dine foreldre, eller de gener du har arvet, men du er selv ansvarlig for hvordan du lever livet ditt.” Etter dette ble det mye fokus på kosthold i familien.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I 1995 ble SATS Gjøvik etablert, og Elisabeth blir en del av teamet. Hun ble kurset i gruppetrening, treningsveiledning og senere også kostholdsveileder og PT på NIH. Da Xtravaganza kom til Norge, ble Elisabeth sertifisert helsekonsulent. Hun hadde mange vektreduksjonsgrupper og fornøyde deltakere. Det var gjennom Xtravaganza hun møtte Trine Dahlmo for første gang hvor hun var kursleder og lærer i NLP. “Det var tider, det”, sier Elisabeth. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bli med Elisabeth på kurs på Gjøvik. 

Kursholdere Jana Jevnaker.jpg

Etter over 11 års erfaring innenfor helse og trening, er Trine Dahlmo-metoden den første kostholds-metoden jeg helhjertet kan stå for. Jeg gleder meg sånn til å inspirere deg til en lettere hverdag – med en bred vei!

Jeg er en utdannet Ernæringsterapeut, personlig trener og Yoga-lærer og elsker å jobbe med mennesker. Det er en stor ære å få følge deg på din spennende livsstilsreise. Med kom i gang-kurset når du dine mål med Trine Dahlmo-metodens unike kostholdsforståelse og motiverende tankesett. Jeg gleder meg til å heie på deg!

Hjertelig velkommen til kurs!

Hilsen Jana

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: