Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Gjøvik

Informasjonsskriv koronasituasjon 31.03.20

18.03.2020

Informasjonsskriv fra Toten Treningssenter 31.3.2020
(Informasjon er sendt til alle våre medlemmer i form av epost eller sms. I noen tilfeller kan det være at vi ikke har opplysninger om epostadresse eller mobilnummer på medlemmet og vi legger derfor ut informasjonsskrivet på nettsiden) Gi oss gjerne tilbakemelding dersom du ønsker å oppdatere personalia og motta nyhetsbrev direkte.

Vi ønsker å gi en oppdatering på hva som vil skje videre med Toten Treningssenter-kjeden og våre medlemmer. Vi har mottatt svært mange positive meldinger den siste tiden, noe vi setter stor pris på. Dette har lettet vårt arbeid og gitt oss ekstra pågangsmot i en tung tid.
 
Takk for forståelsen for at det har vært vanskelig for oss å gi god informasjon i en uoversiktlig situasjon. 
 
Det vil ikke bli trukket medlemsavgift den 20. april
Dette som kompensasjon for den stengte perioden fra midten av mars til midten av april.
Alle medlemskap vil bli lagt på frys med tilbakevirkende kraft fra vi stengte i mars slik at ingen skal måtte betale for den stengte perioden.
 
Ikke alle ønsker å fryse
Mange har gitt uttrykk for at de ønsker å betale sitt medlemskap også i den stengte måneden. Dette fordi mange bruker livestreaming (direktesending) av timer eller bare ønsker å bidra til videre drift.
Vi har selvfølgelig forståelse for at ikke alle ønsker eller har anledning til å gjøre dette, da det er flere enn oss som er rammet av krisen, og vi kan heller ikke forvente dette av våre medlemmer.
 
Vi setter pris på om de som ikke vil fryse sitt medlemskap denne måneden, kan gi oss beskjed om dette via epost 
til post@totentreningssenter.no med følgende info: 
Jeg ønsker å betale min medlemsavgift i april.  Mitt navn er:  ____og jeg trener på avdeling:___ 
 
Medlemsportal med online filmer
Tilbudet vi har fått på plass med livestreaming (direktesending) av gruppetimer har blitt godt mottatt. Vi har fått mange entusiastiske tilbakemeldinger og vi har foreløpig valgt å la alle få tilgang til disse timene. Det føles godt at vi kan bidra med noe positivt, og vi synes det er supert at så mange benytter seg av denne muligheten til å trene.
Her finner du timene hvis du ønsker å delta du også https://toten.medlemsportal.no/  
Det er også en kjempefin mulighet for alle som ikke har deltatt på gruppetimer før til å teste ut denne formen for trening, bli med – det er effektiv trening og moro! Kanskje blir du en fast deltager på gruppetrening når vi åpner igjen!
 
Trekk av månedsavgift 20. april stoppes altså i utgangspunktet for alle medlemmer.
Som alle andre håper vi at faren for koronasmitte vil avta slik at vi kan få en tilnærmet normal hverdag igjen. Pass fortsatt på deg selv, vis omsorg for andre og være aktiv når det er mulig! Vi holder deg oppdatert!
 
 

Med vennlig hilsen alle oss i Toten Treningssenter-kjeden

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

 

Nyhetsbrev