Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Valdres

Bente tok med hele familien på trening

18.01.2014

Bente Sandbakk (50) og moren Bjørg Flaten (71) har begge vært medlemmer på Valdres Treningssenter siden april 2013. –Bente fortalte meg mye bra om treningssenteret, så da hun spurte meg fikk jeg også lyst til å bli med, forteller Bjørg. Siden da har både Bentes samboer Alf og datter Charlotte blitt medlemmer.

 

Bente begynte først på frisklivssentralen, et tilbud kommunen gir.  Etter å ha hørt mye bra om treningssenteret, valgte hun å prøve ut bassengtilbudet på senteret. Etter hvert ble det fristende å fortsette med mer trening.

-Både for å komme i form da jeg har sittet mye i ro, på grunn av alderen  og for å gå ned i vekt. 

 

Dette treningstilbudet er bedre enn jeg trodde, med mye variert trening, fra svømming til trening i apparatsalen.  Dessuten er det koselige og fine lokaler her. Lyst og åpent. Personalet er også veldig hyggelige, og det er folk i resepsjonen hele tiden. Står man fast mht. utførelse på et apparat, så kan man alltids spørre om hjelp. I starten fikk jeg treningsveiledning av fysioterapeuten Bjørn Rudolf, som har hjulpet meg i gang med et program jeg er veldig fornøyd med, forteller Bente.

-Jeg kan virkelig anbefale treningssenteret, spesielt til de som har fibromyalgi. Jeg har selv fått løsnet opp i muskler som var veldig låst i lengre tid. Det har også gjort noe med psyken og jeg føler nå at jeg er lettere til sinns. Om jeg har gått ned i vekt vet jeg ikke, men jeg er i hvert fall ”lettere” å prate med, ler Bente. -Folk kommenterer at jeg har blitt smalere og ser godt ut, og det er koselig å høre, smiler hun.

 

Som regel trener Bente 2-3 ganger i uken på dagtid, enten sammen med moren eller med Charlotte og Alf. -Vi kan fint trene sammen selv om vi tøyser og ler, vi får gjort det vi skal. Det er nok mest motiverende å trene sammen.

 

Moren Bjørg hadde ingen formening før hun kom til treningssenteret, -men dette tilbudet er kjempeflott! Som Bente fikk også hun treningsveiledning med fysioterapeut. Bjørg bruker mest tredemølla og sykkel før hun tar litt styrke på apparatene i apparatsalen. -Etter å ha begynt og trene, merke jeg at jeg har mindre smerte i kroppen, så det er veldig bra, sier Bjørg.

Bjørg trener 2-3 ganger i uken på dagtid. Utenom treningssenteret går hun fast tur på torsdager, med en fin gjeng fra Aurdal. –For å komme meg hit på treningssenteret, bruker jeg bussen ”Rulle” så ofte jeg kan. Hvis ikke, sitter jeg på med Bente til treninga. –Vi avslutter alltid med 7 minutter i massasjestolen før vi drar hjem. Det er godt for støle muskler, og  veldig avslappende, forteller Bjørg.

 

Bente er overbevist om at jo mer man trener, jo mer trivsel og velvære har man igjen. -Så derfor kommer jeg til å fortsette og trene her, avslutter hun.

 

 

 

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: