Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Valdres

Oppfølging i fokus

23.08.2015

Nyheter nå i høst!

Er du ny hos oss, eller bare ønsker en puff til å komme igang med trening, kan KOM IGANG- kurs være noe for deg.  Kursene går over 3 uker med oppfølging av medlemstrener, fokus på integrering i treningssenteret og lett teori om kosthold og trening. Dette er utenom den timen med treningsveiledningen alle får når de blir medlem hos oss. 

 

Nytt i Valdres er trening i GymRack, kreativ og funksjonell trening med egen kroppsvekt. For de som ønsker konkrete resultater av treningen sin, starter vi nå små grupper med Personlig Trening(PT)-grupper i GymRack, hvor vi følger fremgangen til den enkelte og legger programmet deretter. Vi kjører også lignende PT-timer for bedrifter.

 

Vi er så heldig å ha fått Ellen Berntsen tilbake til Valdres og på timeplanen, etter 2 inspirerende år i Oslo. Hun kommer til å lede noen av kursene i GymRack, samt undervise i Stabilitet & Balanse. Stabilitet & Balanse er en hvit time som bygger på PreBasic prinsipper, med fokus på kjernemusklatur og en skadefri hverdag.

 

Andre Nilsen, tidligere Norgesmester i Atletic Fitness, er også blitt med oss på laget for å instruere og motivere på våre viderekommende gruppetimer med styrke i fokus.

 

Kun for medlemmer har vi også 2 gratis kurs på Løpeteknikk og Trening med kettlebells. 

 

Vil du vite mer om kursene eller om medlemskap, ta kontakt med vår medlemsrådgiver Tone Eggum på 92804004, tone@valdrestreningssenter.no eller melding via våre facebooksider: http://www.facebook.com/valdrestreningssenter

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til morsom og positiv trening!

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: