Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Siste nytt

19.12.2018

Kiropraktorer i februar

11. februar finner du de eneste kiropraktorene i Valdres, Jeanette Karlsen og Asbjørn Bilben Amundsen, på plass i våre lokaler på treningssenteret.

- Jeanette har jo hatt lokaler her tidligere og vært instruktør på Buk og Rygg-gruppetimer hos oss, sier Senterleder Tone Eggum. Denne tidligere Oslo-jenta kjører jo veldig varierte og morsomme gruppetimer med sin faglige tyngde fra England og bakgrunn som aktiv alpinist på høyt nivå. Den sprudlende damen er også en kjærkommen dyrekiropraktor og er spesielt svak for hest og hund.

Asbjørn har vært i Valdres litt over et år og har hatt både Personlig Trener timer på treningssenteret, og holdt kurs med tema "Fra Sensitiv til Robust Hofte og Rygg", med godt hell. I 7 år har Asbjørn vært aktiv syklist og det var gjennom perioder med skader og overtrening, som skapte gnisten for helsefaget. Oslokaren ser vi kanskje fremover også i ledelsen på egne sykkeltimer.

Fra februar ønsker kiropraktorene å jobbe tettere opp mot treningssenteret og med varierte reabiliteringsmuligheter tett på. -Her er det jo både varmt basseng som passer for opptrening og de med slitasje, samt treningsavdelingen hvor vi enkelt kan vise øvelser for pasientene våres eller anbefale ulike gruppetimer, smiler kiropraktorene. I tillegg ønsker vi å bygge et fagmiljø opp mot massørene som er her og på sikt en fysioterapeut i samme lokale. 

 

Verv en venn