Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Valdres

Yoga Weekend

07.11.2016

Vi gleder oss til å få Linn Murphy som gjesteinstruktør. Ta gjerne med egen yogamatte og et tynt pledd. Påmelding i resepsjonen eller på mail: tone@valdrestreningssenter.no
Medlemmer gratis, 300 kr for hele weekend for dropin.

 

TIMEBESKRIVELSE:
Yoga for alle

Yoga gir energi, styrke, glede, kroppsholdning og avspenning. For deg som vil øke leddutslag, bli smidig, fleksibel og myk og sterk i muskulaturen. Pust og tilstedeværelse i fokus! Yoga styrker, strekker og balanserer kropp og sinn. Vi benytter teknikker fra klassisk yoga og asthanga yoga.

BodyBalance (LesMills sertifisering)
Yoga, tai chi og pilates i skjønn forening. En god kombinasjon med fengende musikk som gjør at du flyter igjennom timen med fokus på styrke, fleksibilitet og holdning. Avsluttes med avspenning. Kropp&sinn i fokus!

MorgenYoga er for alle som ønsker en myk og energigivende start på dagen. Vi jobber i flytende sekvenser hvor Solhilsen leder oss inn i øvelser for styrke, strekk og balanse. Gi deg selv en god start på dagen.

Yin Yoga er en myk og rolig yogaform som gir en god avstressende effekt. I noen av yin yoga stillingene arbeides det over lengre tid for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp på spenninger og gir ny energi. Dette passer for alle.

 

LINN MURPHY

Linn er utdannet Helsecoach MNFF og treningsinstruktør. Til daglig jobber hun i Sense Trening & Helse, et treningssenter i Kongsberg, med bl.a. yoga, styrketrening, BODYBALANCE™ og som Personlig Trener i bevegelighetstrening.

 

Vi sees!

Namaste :):)

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: