Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Gjøvik

TD Kostholdsveiledning

Personlig oppfølging helse

Trenger du hjelp med din helse?

Trine Dahlmo fag-teams kostholdsveiledere og ernæringsterapeuter tilbyr ernæringsterapi for mange helseplager. De er utdannet av Trine og benytter kartlegging- og behandlingsmetodikken Trine i sin omfattende klinikkpraksis har erfart gir så gode resultater.

Målrettede og enkle grep som gir beviselig effekt. Det skal oftest ikke så mye til!

I 2023 utdannes det nye kull ernæringsterapeuter. Du kan møte din TD kostholdsveileder eller ernæringsterapeut ved personlig oppmøte. Alle i fag-teamet driver selvstendig praksis, slik at spørsmål angående eventuell timebestilling rettes til aktuelle terapeut.

Hva tilbyr en TD Kostholdsveileder? Hva tilbyr en TD Ernæringsterapeut?

Vår TD Kostholdsveileder tilbyr personlig veiledning i Trine Dahlmo-metodens kostholds- og motivasjonsstrategier.

Trine Dahlmo-metoden har vist seg å være effektiv for:

 • Vekreduksjon
 • Vektøkning
 • Senke høyt blodsukker
 • Stabilisere blodsukkeret, og energien
 • Senke forhøyet kolesterol
 • Redusere ikke-alkoholisk fettlever

TD Kostholdsveiledningen starter med en grundig kartlegging. Etter kartleggingen gir kostveilederen deg sin vurdering samt forslag til hvordan dere legger opp videre forløp.
 
TD Kostholdsveilederen behandler ikke sykdommer. Slik oppfølging gjøres av relevant helsepersonell.

 

 

Ernæringsterapeut tilbyr ernæringsterapi for å forebygge eller behandle helseplager, eventuelt optimalisere helsen.   

TD Ernæringsterapi har vist seg å gi særlig gode behandlingsresultater for disse tilstandene:

 • Plager i mage/tarm
 • Atopikere
 • Smerter i vev og ledd
 • Forhøyet blodsukker
 • Ustabilt blodsukker, redusert energi
 • Forhøyet kolesterol
 • Tretthet
 • Gjentatte eller langvarige infeksjoner
 • Plager i overgangsalderen
 • Under- eller overvekt
 • Ikke-alkoholisk fettlever

Kan også bidra med tilpasset kosthold for idrettsutøvere, vegetarianere eller andre med særskilte ønsker eller behov.

Etter en grundig kartlegging, vil terapeuten gi sin vurdering samt forslag til tiltak. Ved behandling av sykdom eller tilstander der det brukes legemidler, gjøres det i samråd med fastlege.

Fra juni 2022

Tina Løkken Molstadkroken - Gjøvik

 

Fra Mars 2024

Tina Løkken Molstadkroken - Gjøvik

 

TD Kostholdsveileder

Bilde Tina mat kutt.jpg
TD Kurs- og Kostholdsveileder
Tina Gjøvik
Jeg har aldri opplevd en metode med så lite begrensninger. Her snakker vi om vanlig mat for vanlige folk,...

 

Bilde Tina mat kutt.jpg

«Jeg har aldri opplevd en metode med så lite begrensninger. Her snakker vi om vanlig mat for vanlige folk» Sier Tina Løkken Molstadkroken, kursholder, helsecoach og sykepleier som du kan møte på Gjøvik. 

“Mitt ønske som kostholdsveileder og kursholder er at folk skal oppleve like stor matglede som meg. For mange hører ikke matglede og vektreduksjon sammen. Sannheten er at du kan spise god mat og du kan spise deg mett og tilfreds samtidig som du går ned i vekt eller holder vekten stabil. Dette har jeg jobbet med i mange, mange år. Med Trine Dahlmo-metoden har veien blitt enda bredere og jeg må innrømme at jeg var skeptisk i starten. Jeg tenkte at «dette er for godt til å være sant», men jeg måtte allikevel teste metoden. Å tro meg, jeg er mildt sagt overbegeistret. Med noen veldig enkle regler kan man i prinsippet spise alt slags mat og gå ned i vekt”, forteller Tina entusiastisk.

“Det er en stor glede å dele denne kunnskapen med mine kunder. Jeg har aldri opplevd slike gode resultater hos kunden både på helse og matglede, som med denne metoden. Det er så deilig å kunne si «ja, det kan du spise, det går helt fint» - enda mer enn tidligere. Trine har utviklet en metode med vanlig mat, for vanlige folk, som passer like godt inn i en travel familiehverdag som for de med veldig god tid.” avslutter hun.

Tina er en driftig dame, er gruppetrener, kost og - treningsveileder, kurs- og foredragsholder, ansvarlig for livsstilskurs og endel av ledergruppen på Gjøvik.

I en alder av 14 år ble Tina sendt på kurs for å bli aerobicinstruktør, og der startet hennes reise som gruppetreningsinstruktør. Hun er utdannet hjelpepleier og sykepleier med spesialisering i palliativ sykepleie, og startet sin yrkeskarriere i 1997. 

I mange år var Tina instruktør på Toten treningssenter på hobbybasis, men da avdelingen på Gjøvik skulle åpnes i 2009, følte hun for å ta et friår fra sykepleieryrket og dyrke hobbyen på heltid. Dette friåret har blitt veldig langt - for der er hun enda! Et godt tegn på at hun elsker jobben sin!

Vi er så takknemlige for å ha denne driftige dama med på laget!

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: