Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Gjøvik

Velkommen til Toten Treningssenter

20.12.2019

Treningsglede i sentrum

Alle er velkomne hos Toten Treningssenter – enten du er topptrent eller litt usikker på om trening egentlig er noe for deg.

Toten Treningssenter Gjøvik ligger sentralt i Gjøvik sentrum. Du finner oss i ”Domus-bygget” øverst i Storgata. Det er gode parkeringsmuligheter i hele området og medlemmer ved Toten Treningssenter tilbys gratis parkering på egen parkeringsplass. Som medlem hos oss kan du i tillegg trene på Lena, Raufoss, Hov, Dokka, Fagernes, Brandbu, Gran, Harestua og Hønefoss.

Gruppetimer

Alle våre sentre har forskjellige gruppetimer. Dette er både på dag og kveldstid. Ved å gå på gruppetimer, vil du alltid ha en instruktør som motiverer og veileder deg. På våre timeplaner kan du velge innen alt som passer deg: dans, styrke, yoga, pilates, enkle kondisjonstimer og sykkel.

Anbefalte timer for 65+

Det er aldri for sent å begynne å trene, tvert i mot, for mange eldre vil helsegevinsten være større enn for yngre. Vi har egne gruppetimer for deg som er godt voksne og disse timene heter «sprek og voksen». Sprek og voksen er merket med gul farge på timeplanen. Dette er gruppe­timer med god musikk og enkle øvelser både for kondisjon og styrke. Du gjør ting i ditt eget tempo og våre instruktører hjelper deg til å se muligheter og ikke begrensninger i treningen.

Styrkesirkel er også en flott gruppetime med 15 enkle apparater. Instruktøren veileder -og hjelper deg med å gjøre øvelsene riktig . Timen varer i 30 minutter. Qigong er timen som fokuserer på flyt-energi-pust. Rolig trening for kropp og sjel. Timen avsluttes med meditasjon og kort egenmassasje. Passer for alle, og er fantastisk for deg som sliter med utbrenthet, kroniske sykdom- mer og muskelplager.

Sykkel 45 er en gruppetime på spinningsykkel med moderat intensitet. Du er sjefen og treningen blir hva du gjør den til.

Treningsveiledning

På Toten Treningssenter er alle treningsveilederne faglig utdannet innen trening. Vi har fysioterapeut, sykepleier og personlige trenere.En treningsveileder gir deg et opplegg innen styrke- og kondisjonstrening. Alt blir tilpasset hvert enkelt medlem slik at treningen foregår på en trygg måte. En treningsveileder vil også kunne gi deg enkle råd om kosthold.

Treningsveiledning er inkludert i medlemsprisen. Våre treningsveiledere er også tilgjengelig for alle slags spørsmål som vedrører treningen. Ser du en av dem på jobb, så ikke nøl med å ta kontakt. Vi er opptatt av trivselen til våre kunder, og treningsveiledning gir en god trygghet for trening på sentrene.

Dersom du ønsker en tettere og mer individuelt tilpasset oppfølgning, anbefaler vi at du benytter personlig trener.

Etter trening

Etter trening kan du kose deg og la musklene slappe av i badstua. Garderobene er utstyrt med hver sin badstue som kan benyttes når senteret er betjent.

Solide massasjestoler

Har du vond rygg, stiv nakke, muskelknuter eller er stres- set og trenger avslapning? Da bør du prøve våre mas- sasjestoler. De kan være forebyggende og god for rask restitusjon for kroppen etter en treningsøkt.

Kaffekroken

For våre medlemmer har vi en relaxavdeling. Her kan du oppdatere deg på dagens lokalnyheter samt nyte en kopp varm kakao eller annen varm drikke. Her er det fint å vente på venner som du skal trene med, eller bare slå av en prat med oss eller noen andre medlemmer.

Bruk av badstuen, stolene og drikke fra kaffemaskinen er gratis for medlemmer.

Miljø

Vi har et fantastisk godt miljø og hos oss møter du folk fra begge kjønn og i alle aldre, fra ganske unge til de som er nærmere 90 år. Vi er stolt av å ha et senter med så mye fornøyde og blide kunder.

Vil du vite mer om vårt treningssenter og hva vi har å tilby deg? Ring gjerne på forhånd slik at vi kan avtale tid med medlemsrådgiver eller kom gjerne innom for en titt! Når du kommer, tar vi en hyggelig prat om tidligere trenings- erfaring, eventuelle skader, ønske og behov.

Sammen finner vi ut hva som vil passe best for deg for at du skal nå ditt mål.

Velkommen til Toten Treningssenter

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: