Velg byen

Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Hva er Easylife?

Hva er Easylife?

 

EasyLife er et program for de som ønsker en varig livsstilsendring og bedre helse med vektreduksjon. Du får veiledning underveis mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.

 

Vi har fokus på:

- Balansert og variert kosthold

- Aktivitet og trening

- Endre vaner og motivasjon

 

Kosthold

Med EasyLife spiser du et variert og balansert kosthold basert på norske anbefalinger. Du lærer hvordan du skal sette sammen måltidene og du verken veier maten eller teller kalorier.


Trening

Du får hjelp til å finne en aktivitet som passer for deg og ditt nivå. Dette selv om du aldri før har trent, eller om du føler deg i elendig form. Treningen skal være lystbetont og morsom, og du kan trener sammen med andre EasyLife- medlemmer.

 


 

Mental Trening

Det viktigste for å oppnå varig livsstilsendring er din egen motivasjon. Livsstilsendring handler om vilje til å endre. Motivasjon og vilje over tid er vesentlig for å lykkes. EasyLife hjelper deg med å opprettholde drivkraften. Vi har verktøyene!


Varig endring og bedre helse

EasyLife er ikke en lettvint slankekur, men en hjelp til varig livsstilsendring for å holde vekten på det nivået du ønsker. Følger du programmet, lærer du metodene for hvordan du skal få til dette. Tiden som jojo-slanker er over.

 

Oppfølging

EasyLife-programmene varer fra 3 måneder til ett år. Du får nyttige og lærerike leksjoner.

Våre utdannede instruktører har oppfølging med deg gjennom hele kurset. De er kunnskapsrike og hyggelige og bryr seg virkelig om deg og din utvikling på veien mot dine egne mål.

 

Gruppetilhørighet

Med EasyLife blir du medlem av en gruppe der alle de andre deltakerne har akkurat samme mål som deg selv varig endring av livsstil. Dere motiverer hverandre, og du får støtte og oppmuntring. Noen får også venner for livet i disse gruppene.

 

Hvor mye vil du ned i vekt?

5-8 kilo = EasyLife Lettere (3 mndr.) 10 kilo og oppover = EasyLife (12 mndr.)

 

Ta kontakt med våre Medlemsrådgivere for spørsmål og for å avtal tid til et uforpliktende møte.

Lene Anita Solberg Olsby lene@totentreningssenter.no Tlf.nr: 97 18 55 83

 

 

 

Verv en venn

 

captcha