Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Hva er Easylife?

EasyLife er et program for de som ønsker en varig livsstilsendring og bedre helse gjennom vektreduksjon. Du får veiledning underveis for å nå de målene du selv har satt hva gjelder kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.

Vi har fokus på:

  • Balansert og variert kosthold
  • Aktivitet og trening
  • Endre vaner og motivasjon

Kosthold

Med EasyLife får du et variert og balansert kosthold basert på norske anbefalinger. Du lærer samtidig hvordan du skal sette sammen måltidene helt uten å måtte veie maten eller telle kalorier.

Trening

Du får hjelp til å finne en aktivitet som passer for deg og ditt nivå. Dette vil du få hjelp til selv om du aldri tidligere har trent, og uavhengig av om du måtte føle deg i dårlig form. Trening skal være lystbetont og morsomt, og for å oppnå dette målet kan du trene sammen med andre EasyLife-medlemmer. 

 

Mental Trening

Det viktigste for å oppnå varig livsstilsendring er din egen motivasjon. Livsstilsendring handler i stor grad om vilje til å endre, og motivasjon og vilje over tid er vesentlig for å lykkes. EasyLife hjelper deg med å opprettholde drivkraften. Vi har verktøyene!


Varig endring og bedre helse

EasyLife er ingen lettvint slankekur, men heller en hjelp til varig livsstilsendring for å holde vekten på det nivået du ønsker. Dersom du følger programmet, lærer du metodene for hvordan du skal få til dette. Tiden som jojo-slanker er over!

 

Oppfølging

EasyLife-programmene varer fra tre måneder til ett år. Du får hele tiden nyttige og lærerike leksjoner, og våre utdannede instruktører har oppfølging med deg gjennom hele kurset. De er kunnskapsrike, hyggelige og bryr seg virkelig om deg og din utvikling på veien mot dine egne mål.

 

Gruppetilhørighet

Med EasyLife blir du medlem av en gruppe hvor alle de andre deltakerne har akkurat de samme målene som deg selv: varig endring av livsstil. Dere motiverer hverandre, og du vil få både støtte og oppmuntring. Vi har også tilfeller hvor noen har fått venner for livet i disse gruppene!

 

Hvor mye vil du ned i vekt?

5-9 kilo = EasyLife Lettere (3 mndr.) 10 kilo og oppover = EasyLife (12 mndr.)

 

Ta kontakt med oss for spørsmål eller for å avtale tid til et uforpliktende møte.

Tina Løkken Molstadkroken

EasyLife-ansvarlig

tina@totentreningssenter.no

Ring meg:

Sentralbord: 61 13 10 90

post@totentreningssenter.no

Verv en venn