Velg byen

Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Personlig Trener

Personlig Trener, Naturmedisinsk Ernæringsfysiolog

og Yogalærer.

Jana van Rooyen

 

Utdanning:

 • Utdannet Naturopat i England ved College of Naturopathic Medicine, 2006-2009
 • Utdannet Naturmedisinsk Ernæringsterapeut i England ved College of Naturopathic Medicine, 2006-2009
 • Personlig Trener, YMCA London UK, 2010
 • Senior Instruktør, YMCA London UK, 2010
 • Yoga lærer, Sivananda Yoga Centre, Vrindavan India, 2011
 • Thai Yoga Massasje Terapeut, Sivananda Yoga Centre Roma, Italia, 2013
 • Master i Integrert Helse, University of Lancashire, 2013 - pågående.

Etterutdanning/ kurs:

 • Kettlebells
 • TRX/ slyngetrening
 • Funksjonell styrketrening
 • Rehabilitering
 • V-Cycle
 • Pilates - REFORMER
 • Body Balance

 

Erfaring:

Jobbet som Ernæringsveieleder i en kostholdklinikk i London. Drev egen praksis i klinikk som Naturmedisinsk Ernæringsterapeut og Naturopat, 2008 - 2010, samt holdt regelmessige ernæringsforedrag i en fysioterapiklinikk i felleskap med andre terapeuter. Foredragene handlet blant annet om forberedelse til maraton, effektiv rehabilitering fra innsiden og ut og forebygging av beinskjørhet.

Jeg har flere års erfaring i styrke, funkjonell trening, kjerne, stabilitet, fleksibilitet, rehabilitering og vektrelaterte treningsmål. Har i tillegg lang erfaring og kunnskap innen Yoga praksis, etter regelmessig praksis av blant annet Sivananda, Hatha, Bikram, Ashtanga, Vinyasa og dynamisk, sammen med andre aspekter av den helhetlige praksis og levemåte som Pranayama (pusteøvelser) og meditasjon.

Har jobbet heltid som Personlig Trener siden 2010, både som Personlig Trener og egen næringsdrivende med en impletering av et helhetlig syn på kropp og sinn.

Hva liker jeg å gjøre:

Jeg praktiserer Yoga og tar i bruk en bevisst og rolig holdning i hverdagen hvor natur og helhet er av høyeste betydning. Jeg liker å utfordre kroppen ved å trene funksjonell styrketrening, slyngetrening, kettlebells og å være aktiv ut i naturen.

 

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Som en Holistisk Personlig Trener analyserer jeg din helhetlige tilstand, både det innvendige og utvendige. Jeg ser på din holdning, mulige muskel- og skjelettplager, livsstilsvalg som kan bli forbedret, søvnmønster, inntak av mat, medisiner, hvilke forhold du har som kan føre til unødig stress, hydrering, samt mange andre helse- og treningsrelaterte faktorer.

Å arbeide med deg bare for å forbedre muskeltone eller kun gå ned i vekt uten å ta de andre faktorer til tanke, er som "å sette et plaster på såret".

Riktig og helhetlig ernæring er trolig den viktigste delen av din velvære. Om du er en som trenger å redusere kroppsfett og øke muskemasse, er kostholdet mer en halvparten av jobben. Selv når vekten stabiliseres og treningsintensitet økes, spiller det du putter inn i munnen en fundamental rolle for helsen din. Som Naturmedisinsk Ernæringsterapeut og Naturopat kan jeg hjelpe deg med å ta bedre valg, gi deg mer kunnskap og hjelpe deg med å finne et kosthold som passer for deg.

Kontakt meg:

Mobil: 46 43 11 48            E-post: jana@hadelandtreningssenter.no
___________________________________________________________________________________

Personlig Trener, Kom i form-kurs

Anette Racer-Farth

Jeg er en engasjert personlig trener som liker å finne treningsgleden hos folk slik at det blir en varig livstilsendring. Jeg har stor tro på at trening/kosthold gjør oss bedre rustet til å få en bedre hverdag, både fysisk og mentalt.

Jeg har et stort ønske om å hjelpe andre til å finne en treningsform som gir mestringsfølelse, glede og en sunn livsstil som forebygger livsstilssykdommer, samt gir mer overskudd.

Husk at det beste treningsøkten er ikke den tyngste eller lengste men den du gjennomfører!

Utdannelse:

 • Personlig trener hos Akademiet for Personlig Trening (Afpt),

 • REHAP-trener

 • sertifisert triggerpunktinstruktør,

 • kurs på idrettshøykolen om løpeteknikk,

 • Basis Instruktørkurs

Arbeidserfaring

Jeg har drevet ett treningssenter hvor jeg har hatt gruppetimer med sykling, step, styrke, bevegelighet, triggerpunkt, stor ball, sklimatter, etc.

Der var jeg og Personlig Trener (PT) og trenings/kostholdsveileder.

Jeg har tidligere jobbet på Sats som PT, og jobber for tiden på et sykehjem for å trene opp eldre så de skal få muligheten til fysisk aktivitet og turer.

I tillegg har jeg satt opp treningsprogram for de som ønsker å komme i gang med trening, opptrening etter skader, forebygge skader, og for de som ønsker å prestere i konkurranse.

Så har jeg tidligere vært instruktør for allidrett for barn.

Jeg tilbyr:

Kom i form kurs, PT- timer ute og inne, kostholdsprogram, aktive reiser/turer

Jeg har erfaring innen å sette opp kostholdsprogram både for de som ønsker å gå opp eller ned i vekt, og i forhold til de som ønsker et best mulig kosthold for å prestere i konkurranse.

 

Kontakt:

anette@hadelandtreningssenter.no

mobil: 45 23 22 87

__________________________________________________________________________

Personlig Trener

Anya Stensli Kolbjørnsen

Utdannet Personlig trener og fitnessinstruktør ved Høgskolen i Hedmark, Active Education Oslo. 

Høgskolen i Nord- Trøndelag friluftsliv. Våtkort kajakk, brattkort klatring. 

Turleder for Den Norske Turistforeningen, Oslo.

Anya har vært aktiv innenfor orientering, friidrett, skiskyting og hun har trent styrke siden hun var 14-15 år. I de senere årene har det vært mest fokus på styrken. Men også klatring, padling og boksing.    

Kontakt meg:

Mobil: 97 66 47 12          E-post:  anya@hadelandtreningssenter.no

Les mer om Anya ved å trykke HER

___________________________________________________________________________________


Verv en venn

 

captcha