Velg byen

Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Personlig Trener

Personlig Trenere:

Personlig trener 55 min kr 500,- frem til 1. oktober 2017.

Gullmedlemmer og ved kjøp av 8-klipp får 20% rabatt.

 

Bjørn Rudolf Øygard

Fysioterapeut og Personlig Trener

Utdanning:

- Grunnfag idrett
- Bachelor i fysioterapi
- Diverse relevante kurs innen bl.a. pre basic training, High Intensity Training, medisinsk treningsterapi, soccer speed, slyngetrening og smertemodulering m.m.

 

Litt om meg selv:

Jeg har selv hatt glede av fysisk aktivitet og trening hele livet. Både gjennom ulik idrettsaktivitet, lek og generell fysisk trening.

 

Som fysioterapeut har jeg også sett verdien av fysisk aktivitet i et helseperspektiv på nært hold i mange år. Jeg er opptatt av at treningen tilpasses nivået man er på, og er hellig overbevist om at ALLE kan trene noe. Er målet skadeforebygging, å gå ned i vekt, å forbedre helsen eller å øke prestasjon inn mot idrett, så vil dette kreve ulike metoder. Her har jeg kompetanse til å tilrettelegge for fornuftig tilpasset trening, avhengig av form, ferdigheter og målsetting. Jeg hjelper deg på veien, men er tydelig på at det er du som må gjøre jobben. Min personlige stil er ikke å rope høyest, men jeg har mer fokus på å overføre kunnskap og erfaring, i tillegg til å bidra til en kvalitetssikret treningsøkt. Målet mitt er at dine økte kunnskaper hjelper deg til resultater og ”riktig” trening resten av livet.


Treningsfilosofi:

Den beste treningen er, som kjent, den det blir noe av. Den ALLER beste treningen er den som i tillegg er gøy, gir resultater og skaper økt mestringsfølelse!

 

Jeanette Karlsen

Kiropraktor og Personlig Trener

Utdanning:

- Kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic, England

Jeanette har selv drevet aktivt med aplint og ridning, og erfart hvor viktig det er å se det stor bildet. I sitt arbeid som personlig trener fokuserer hun på en helhetlig tilnærming som inneholder både trening og råd om ernæring. -En plan for målsetting gjøres i samarbeid og etter kundens ønsker.

Personlig Trener bookes i resepsjonen.

 

 

Verv en venn

 

captcha