Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Medlemsfordeler

Medlemsfordeler

Tren hvor du vil!

Som medlem hos Toten Treningssenter kan du trene på det senteret du ønsker! Du kan velge mellom TT Gjøvik, TT LenaTT RaufossTT Dokka Valdres Treningsenter. Treninga i HovHadeland Treningssenter Gran og Brandbu, Stadion Treningssenter Hønefoss

 

Massasjestoler

Har du vond rygg, stiv nakke, muskelknuter eller er stresset og trenger avslapning, bør du prøve våre massasjestoler. Bruk av massasjestol er gratis for medlemmer.

 

Relaxavdeling
I våre relaxavdelinger kan du slappe av i et hyggelig miljø. Du kan forsyne deg med kaffe ect. og stifte nye bekjentskaper.

 

Gratis Badstu
Etter trening kan du kose deg og la musklene slappe av i badstua. Garderobene er utstyrt med hver sin badstue som kan benyttes når senteret er betjent.
 

Medlemskalender
Som medlem har du også mulighet til å delta på mange ulike tilstelninger, som kanskje ikke er vanlig å finne på et treningssenter. Noen eksempler som: Alpinturer, swingkurs, vinkåseri, julebord, gløgg og pepperkakedag, suppedag, vaffeldag, grillfest, konserter, fotballturnering, kinodag for barn, konkurranser etc. Følg med på hjemmeside og facebook for neste arrangement.

 

Loggbok
Tar du utfordringen? Tren 90 ganger i løpet av et år, og vinn en masse flotte premier. 90 treningsdager tilsvarer 7,5 ganger i måneden. Mer trengs ikke for å holde deg i form. Det er regelmessigheten som er viktig! Få din egen loggbok i resepsjonen. Regler for Toten Treningssenter loggbok.


• Din loggbok gjelder i 12 måneder
• Bare ett stempel per dag
• Du stempler i din egen bok
• Trening nummer 18, 36, 56, 72 og 90 gir deg en liten overraskelse.
Ta med din loggbok og vis den frem i resepsjonen

 

Gruppetrening
Du får tilgang til det suverent beste gruppetreningstilbudet i distriktet.
Gruppetrening inneholder mange slags treningsformer. Du kan velge mellom rolige, enkle timer eller timer for deg som er i knallform. Vi hjelper deg med å finne rett time i det store tilbudet.

 

Sykkel 
Sykkeltrening innendørs i gruppe. Under instruktørens ledelse får alle trene på sitt eget nivå og man behøver ikke kjenne seg dum, for ALLE kan sykle og vanskeligere enn det er det ikke. Du kontrollerer selv din egen motstand; ingen forkunnskaper behøves, bare litt vilje.

 

Apparatsal – Trening i trygge former
Da veldig mange sliter med muskel- og skjelettlidelser i dag, kommer mange til oss for å få hjelp. Moderne forskning og kunnskap viser at det er aktiv opptrening som hjelper best på det meste av disse lidelsene.

 

Gratis parkering

 

Verv en venn