Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Gjøvik

Fremtidens Diett

25.01.2019

Den raskeste veien til bedre helse og ned i vekt

I 14 år har vi brukt "Fremtidens diett" som en start for våre kursdeltakere, her på Gjøvik. Etter hvert er det en trinnvis overgang til et kosthold som er basert på Helsedirektoratet sine kostanbefalinger. Nydelig, velsmakende mat!!

https://tv.nrk.no/program/KOID25005518/fremtidens-diett

Vi har brukt prinsippene som brukes i denne dokumentaren for å oppnå rask og sunn vektreduksjon samt raske helsegevinster.

Hos oss får du i tillegg økt kunnskap om mat og trening. Du får mentale verktøy du kan og bør bruke for å finne din måte å leve på som gjør at du kan holde stabil, lav vekt, nyte god mat og ha en sterk og sunn kropp.

Metoden har møtt på mye motstand fra mange miljøer. Mye uvitenhet, men også mange som har vært fast bestemt på at en så rask vektreduksjon ikke kan være sunn.

Først de seneste årene har flere og flere, med fedmeprofessor Jøran Hjelmeseth i spissen, gitt aksept for at dette er en sunn og meget helsevennlig måte å komme seg ned i vekt på og samtidig oppnå enorme helsegevinster.

Denne dokumentaren er nok et eksempel på hvor bra dette fungerer, så er det bare å håpe at de som har kommet seg ned i vekt og oppnådd god helse fortsatt prioriterer å fokusere på god helse resten av livet og ikke finner på unnskyldninger for ikke å gjøre det som MÅ gjøres!

Vil du ha hjelp til å lære hvordan du skal oppnå en sunn og god helse og samtidig klare å beholde den, kan du snakke med oss på Helsens dag 28. januar eller stille spørsmål til vår:

EasyLife-ansvarlig

Tina Løkken Molstadkroken

tina@totentreningssenter.no

Ring meg:

Sentralbord: 61 13 10 90

post@totentreningssenter.no

Les mer om Easylife

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

 

Nyhetsbrev