Treningssenteret

for en glad og aktiv hverdag!

Valdres

Trine Dahlmo-metoden

 

NED I VEKT MED VANLIG MAT

 

Med Trine Dahlmo-metoden kan du få en lavere vekt, mindre helseplager og mer energi i hverdagen – med enkle grep.

  • Effektiv vektreduksjon med mat du setter pris på og pleier å spise 
  • Nyt både fete- og karbohydratrike måltider 
  • Ferdigmat kan gjerne være en del av kostholdet 
  • Spis deg mett og tilfreds 
  • Ingen kaloritelling eller veiing av maten 
  • Du lærer mentale strategier som motiverer deg på din livsstilsreise

Metoden er enkel å følge i en hverdag med familie og aktiviteter, og har allerede gitt mange tusen mennesker et lettere liv.

Mer informasjon og bestilling her Meld deg på nyhetsbrev

Enkle grep – lettere liv

 

Trine Dahlmo 

Trine Dahlmo og fagteamet Hjertet og hjernen bak metoden er Trine Dahlmo. Den er et resultat av hennes omfattende erfaring fra sin klinikkpraksis som ernæringsterapeut. 

To grensesprengende opplevelser i eget liv gjorde at jeg forlot min trygge og lovende jobb i staten og startet et nytt utdanningsforløp for å bli ernæringsterapeut og senere NLP Coach.

Den første opplevelsen var i 1997 da minstejenta vår på 3 år ble frisk ved hjelp av kostholdet. Den andre var i 2005 da jeg gikk ned 16 kilo og ble friskere for mine helseplager med et lavkarbokosthold. Vi var så glade for den gode helsen vi hadde vunnet og fulgte målbevisst det begrensede kostholdet i mange år.

Etter noen års erfaring som ernæringsterapeut fant jeg årsaken til minstejentas helseplager og vi fikk henne av det unødvendig restriktive kostholdet......

Les mer om Trines Bakgrunn

 

Våre kurs finner du på Gjøvik Mer info og kursplan 

Kurs på Fagernes i Valdres Mer info og kursplan 

Våre kursveiledere

Bilde Tina mat kutt.jpg
TD Kurs- og Kostholdsveileder
Tina Gjøvik
Jeg har aldri opplevd en metode med så lite begrensninger. Her snakker vi om vanlig mat for vanlige folk,...

Elisabeth matbilde1.jpg
Kursveileder
Elisabeth Gjøvik
Denne metoden er basert på enkle regler og mange muligheter, sier Elisabeth Aaslund, kursholder, kostveileder...

 

-Jeg er stolt av å ha Anne og Anita som kursholdere, jeg vet de vil følge kundene sine trygt på sin reise, sier Trine.

Anne og Anita ble sertifiserte kursholdere i TD-metoden våren 2021, og kommer til å holde kurs på Toten Treningssenter Hov for nye og eksisterende medlemmer. Du trenger ikke være medlem for å gå på kurs. 
 

Mer informasjon Reserver plass

 

Kurskalender

Kurs Dato Sted Kursveileder Påmelding
Kom i gang 26.09.22 Gjøvik Tina Påmelding her
Kom i gang 20.09.22 Gjøvik Tina / Elisabeth Påmelding her 
Kom i gang 13.09.22 Gjøvik Tina Påmelding her
Kom i gang 28.09.22 Gjøvik Elisabeth Påmelding her
Lettere hverdag 28.09.22 Gjøvik Tina Påmelding her
Lettere hverdag 31.08.22 Gjøvik Elisabeth Påmelding her
Kom i gang 13.09.22 Lena Linn Påmelding her
Kom i gang 08.02.22 Raufoss Marte Påmelding her
Kom i gang 13.09.22 Valdres Tone Påmelding her
Kom i gang intensiv 26.09.22 Valdres Tone Påmelding her
Kom i gang 14.09.22 Valdres Tone Påmelding her
Kom i gang 15.02.22 Gran Jana Påmelding her
Kom i gang 15.02.22 Brandbu Jana Påmelding her
Kom i gang 08.09.22 Hønefoss Marlene Påmelding her
Kom i gang  06.09.22 Hønefoss Marlene Påmelding her
Lettere hverdag 06.09.22 Hønefoss Marlene Påmelding her
Kom i gang 19.09.22 Jevnaker Jana Påmelding her
Kom i gang 19.09.22 Jevnaker Jana Påmelding her
Kom i gang 01.02.22 Hov Anne/Anita Påmelding her
Bilde Tina mat kutt.jpg

«Jeg har aldri opplevd en metode med så lite begrensninger. Her snakker vi om vanlig mat for vanlige folk» Sier Tina Løkken Molstadkroken, kursholder, helsecoach og sykepleier som du kan møte på Gjøvik. 

“Mitt ønske som kostholdsveileder og kursholder er at folk skal oppleve like stor matglede som meg. For mange hører ikke matglede og vektreduksjon sammen. Sannheten er at du kan spise god mat og du kan spise deg mett og tilfreds samtidig som du går ned i vekt eller holder vekten stabil. Dette har jeg jobbet med i mange, mange år. Med Trine Dahlmo-metoden har veien blitt enda bredere og jeg må innrømme at jeg var skeptisk i starten. Jeg tenkte at «dette er for godt til å være sant», men jeg måtte allikevel teste metoden. Å tro meg, jeg er mildt sagt overbegeistret. Med noen veldig enkle regler kan man i prinsippet spise alt slags mat og gå ned i vekt”, forteller Tina entusiastisk.

“Det er en stor glede å dele denne kunnskapen med mine kunder. Jeg har aldri opplevd slike gode resultater hos kunden både på helse og matglede, som med denne metoden. Det er så deilig å kunne si «ja, det kan du spise, det går helt fint» - enda mer enn tidligere. Trine har utviklet en metode med vanlig mat, for vanlige folk, som passer like godt inn i en travel familiehverdag som for de med veldig god tid.” avslutter hun.

Tina er en driftig dame, er gruppetrener, kost og - treningsveileder, kurs- og foredragsholder, ansvarlig for livsstilskurs og endel av ledergruppen på Gjøvik.

I en alder av 14 år ble Tina sendt på kurs for å bli aerobicinstruktør, og der startet hennes reise som gruppetreningsinstruktør. Hun er utdannet hjelpepleier og sykepleier med spesialisering i palliativ sykepleie, og startet sin yrkeskarriere i 1997. 

I mange år var Tina instruktør på Toten treningssenter på hobbybasis, men da avdelingen på Gjøvik skulle åpnes i 2009, følte hun for å ta et friår fra sykepleieryrket og dyrke hobbyen på heltid. Dette friåret har blitt veldig langt - for der er hun enda! Et godt tegn på at hun elsker jobben sin!

Vi er så takknemlige for å ha denne driftige dama med på laget!

Elisabeth matbilde1.jpg

«Denne metoden er basert på enkle regler og mange muligheter» Sier Elisabeth Aaslund, kursholder, kostveileder og instruktør med lang fartstid i treningssenterbransjen. 

Trines bok "Lettere" kom ut for et par år siden, og Elisabeth leste med stor interesse. Når Trine senere kontakter Toten treningssenter med ønske om å ha de med i fagteamet sitt, blir Elisabeth veldig glad! Hun var ikke tung å be når det var snakk om å bli med på kurs hos Trine - “hun som gjør alt så ordentlig”, sier Elisabeth. ⠀

Elisabeth er også en av våre erfarne og flotte kursholdere på Gjøvik. Hun er ei voksen dame, men pensjonisttilværelsen er absolutt ikke i sikte for denne spreke dama! Å hjelpe folk til å få et bedre liv med bevegelse og bra mat er det hun elsker å gjøre! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Turn, skigåing og friluftsliv er noe Elisabeth har drevet med helt siden hun var ei lita jente på Gjøvik. Hun er oppvokst i en aktiv familie, og er glad for at både hennes to barn og to barnebarn har tatt med seg de samme verdiene som hun selv er oppvokst med.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det som gjorde at Elisabeth ble spesielt interessert i sammenhengen mellom mat og helse, var at hun som 16-åring opplevde at hennes spreke far falt om i hagen. Han var bare 49 år, men fikk et angina-anfall. Hjertespesialisten på Gjøvik sykehus informerte de pårørende om sykdommen, og sa noe som brente seg fast hos henne: “Du har ikke bestemt dine foreldre, eller de gener du har arvet, men du er selv ansvarlig for hvordan du lever livet ditt.” Etter dette ble det mye fokus på kosthold i familien.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I 1995 ble SATS Gjøvik etablert, og Elisabeth blir en del av teamet. Hun ble kurset i gruppetrening, treningsveiledning og senere også kostholdsveileder og PT på NIH. Da Xtravaganza kom til Norge, ble Elisabeth sertifisert helsekonsulent. Hun hadde mange vektreduksjonsgrupper og fornøyde deltakere. Det var gjennom Xtravaganza hun møtte Trine Dahlmo for første gang hvor hun var kursleder og lærer i NLP. “Det var tider, det”, sier Elisabeth. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bli med Elisabeth på kurs på Gjøvik. 

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: