Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Valdres

Treningsveiledning

I starten som medlem, får du en gratis treningsveiledning med Personlig Trener Kine J. Nilsen i ca. 30 min. Målsettningen er:

  • Funksjonell trening opp mot dine egne mål
  • Egen motivasjon, mestring og treningsvilje ligger i bunn

Veiledningen starter med en liten samtale, hvor treningsveileder fortsetter med gjennomgang av aktuelle apparater og øvelser ut i fra målsetning og nivå inne i apparatsalen. De som ønsker får et skriftlig program de kan følge i starten.

De første ukene på nytt treningssenter handler for mange bare om “å overleve”. Ny plass, nye mennesker, nye treningsapparater, nye øvelser, nye ord, alt er nytt! Det nye treningsprogrammet som ble utarbeidet på oppstartstimen fungerer greit, men alle detaljene om utførelse og teknikk kan ha gått litt i glemmeboka. Da gjelder det å huke tak i treningsveilederen når du ser han/henne, slik at du får svar på spørsmålene dine. Om det blir vanskelig, ønsker vi at du setter opp en oppfølgingstime eller en Personlig trener-time hos treningsveilederen, slik at du får hjelp til riktig trening og videre utvikling. Dette kommer da i tillegg til medlemskapet.

Ettersom kroppen tilpasser seg treningen kan det hende at treningsprogrammet bør utvikles videre for å få best mulig effekt. Ta kontakt, så setter vi opp en time! Det er viktig for oss at du føler trygghet og får mest mulig ut av treningsinvesteringen din.

 

For booking av treningsveileder, henvend deg i resepsjonen eller ring: 61362930. Den første treningsveiledningen på 30 min er inkludert i medlemskapet ditt. For de som ønsker tettere oppfølging, og ekstra kvalitetssikring i treningsarbeidet kan personlig trening være fornuftig. I tillegg til optimalisert trening, kan dette også gi deg varige kunnskaper som du kan bruke på egenhånd fremover. Les mer våre Personlig Trenere her

 

Litt om Kine: hun er utdannet personlig trener, rehabiliteringstrener og kostholdsveileder gjennom Active Education og Aftp. Hun er spesielt opptatt av helsefremmende trening som gir glede og kan bidra til en god hverdag.

Mobil 92073220
kinejnilsen@gmail.com
Eller kontakt oss i resepsjonen.

Her er er ledig tid

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

 

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: