Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Gjøvik

Trine Dahlmo-metoden

Med Trine Dahlmo-metoden kan du få en lavere vekt, mindre helseplager og mer energi i hverdagen – med enkle grep.

 • Effektiv vektreduksjon med mat du setter pris på og pleier å spise 
 • Nyt både fete- og karbohydratrike måltider 
 • Ferdigmat kan gjerne være en del av kostholdet 
 • Spis deg mett og tilfreds 
 • Ingen kaloritelling eller veiing av maten 
 • Du lærer mentale strategier som motiverer deg på din livsstilsreise

Metoden er enkel å følge i en hverdag med familie og aktiviteter, og har allerede gitt mange tusen mennesker et lettere liv.

Mer informasjon Reserver plass Meld deg på nyhetsbrev


Kom i gang-kurs

Med Kom i gang-kurset lærer du hvordan du med enkle grep kan få en lavere og stabil vekt, forebygge- og bedre flere typer helseplager samt gi deg selv en mer stabil og harmonisk energi. Denne kunnskapen gjør at du aldri mer trenger å følge én diett fordi Trine Dahlmo-metodens kostholdsforståelse tillater deg å nyte måltider fra alle diettene som fungerer, både de karbohydratrike og fete. Kostholdet er enkelt å følge i en alminnelig hverdag med jobb, familie, fritidsaktiviteter og reiser. I kurset lærer du også motivasjonsstrategier som gjør din livsstilsreise til en god opplevelse.

I kurset får du 

 • 3 personlige motivasjonsmøter med din kursveileder
 • 9 kurstreff i liten gruppe, totalt 11 timer
 • 7 x veie deg, alene sammen med din kursveileder
 • Egen side med video og inspirasjon
 • Facebook gruppe kun for kursdeltakere
 • Inspirasjonspakke med bl.a kursbok og boken Lettere (verdi kr 950,-)

 

Lettere hverdag-kurs

Alle de som har strevd med vekten vet at det ikke er nok å kunne et kosthold for å nå, og beholde sitt vekt- og helsemål. Ett lett liv innebærer så mye mer enn vekten og kostholdet. Trine Dahlmo-metodens kursserie er lagt opp som en prosess med formål å øve inn varige vaner for resten av livet. I Lettere hverdag-kurset vil du foruten ytterligere påfyll av kostholdskunnskaper få praktiske strategier for hvordan du kan skape en større balanse i hverdagen som helhet. 


I kurset får du 

 • 7 kurstreff i liten gruppe
 • 3 personlige motivasjonmøter
 • 6 veiinger, om du ønsker det
 • Kursboken "Lettere hverdag"
 • Egen side med video og inspirasjon
 • Facebook gruppe kun for kursdeltakere
 • Varighet på 16-20 uker, med mulighet for videre oppfølging

Gir du deg den tiden du trenger, og gleder deg over reisen, blir din livsstilsreise en god og motiverende ferd. 


Enkle grep – lettere liv

 

Trine Dahlmo 

Trine Dahlmo og fagteamet Hjertet og hjernen bak metoden er Trine Dahlmo. Den er et resultat av
hennes omfattende erfaring fra sin klinikkpraksis som ernæringsterapeut. 

To grensesprengende opplevelser i eget liv gjorde at jeg forlot min trygge og lovende jobb i staten og startet et nytt utdanningsforløp for å bli ernæringsterapeut og senere NLP Coach.

Den første opplevelsen var i 1997 da minstejenta vår på 3 år ble frisk ved hjelp av kostholdet. Den andre var i 2005 da jeg gikk ned 16 kilo og ble friskere for mine helseplager med et lavkarbokosthold. Vi var så glade for den gode helsen vi hadde vunnet og fulgte målbevisst det begrensede kostholdet i mange år.

Etter noen års erfaring som ernæringsterapeut fant jeg årsaken til minstejentas helseplager og vi fikk henne av det unødvendig restriktive kostholdet......

Les mer om Trines Bakgrunn

 

 

Våre kursveiledere

11.jpg
Kursveileder
Marlene Solem
Med enkle grep kan du bli lettere, mer lykkelig og ha større matglede i hverdagen. Kostholdsforståelsen...

10.jpg
En unik kostholdsforståelse som gjøre deg trygg og fleksibel i hverdagen. Vanlig mat for vanlige folk!

 

-Jeg er stolt av å ha Marlene og Marthe som kursholdere, jeg vet de vil følge kundene sine trygt på sin reise, sier Trine.

Marlene og Marthe ble sertifiserte kursholdere i TD-metoden våren 2021, og kommer til å holde kurs på Stadion Treningssenter Hønefoss for nye og eksisterende medlemmer. Du trenger ikke være medlem for å delta.
 

Mer informasjon Reserver plass Meld deg på nyhetsbrev

11.jpg

Ønsker du en lettere hverdag, mer energi og overskudd til å gjøre det du liker? Sammen med Marlene Solem kan du føle deg trygg på at du vil nå dine mål og få de verktøyene du trenger for å beholde din gode livsstil år etter år.

Marlene har jobbet mange år i treningssenterbransjen og jobber nå som senterleder og instruktør på Stadion Treningssenter i Hønefoss. Hun brenner for å motivere, inspirere og hjelpe medlemmene til å nå sine livsstilsmål.  

Hun forteller: «Som en del av Toten treningssenterkjeden var vi så heldige å få muligheten til å dra på kurs med Trine Dahlmo. Etter kurset satt vi igjen med en unik kostholdforståelse som vi ikke har opplevd å finne noe annet sted. Trine Dahlmo-metoden er en metode du kan leve med livet ut. Med enkle grep kan du bli lettere, mer lykkelig og ha større matglede i hverdagen. Den unike  kostholdsforståelse vil gjøre deg trygg og fleksibel i hverdagen.»

Vanlig mat for vanlige folk!

Marlene gleder seg til å møte deg på Kom i gang-kurs, og videreformidle denne enkle metoden med så få begrensninger.

Hilsen Marlene  

10.jpg

Ønsker du en lettere hverdag, mer energi og overskudd til å gjøre det du liker? Sammen med Marthe Heide Johannessen kan du føle deg trygg på at du vil nå dine mål og få de verktøyene du trenger for å beholde din gode livsstil år etter år.

Marthe har jobbet mange år i treningssenterbransjen og nå på Stadion Treningssenter i Hønefoss som instruktør. Hun brenner for å motivere, inspirere og hjelpe medlemmene til å nå sine livsstilsmål.  

Hun forteller: «Som en del av Toten treningssenterkjeden var jeg så heldige å få muligheten til å dra på kurs med Trine Dahlmo. Etter kurset satt jeg igjen med en unik kostholdforståelse som vi ikke har opplevd å finne noe annet sted. Trine Dahlmo-metoden er en metode du kan leve med livet ut. Med enkle grep kan du bli lettere, mer lykkelig og ha større matglede i hverdagen. Den unike  kostholdsforståelse vil gjøre deg trygg og fleksibel i hverdagen.»

Vanlig mat for vanlige folk!

Jeg gleder meg til å møte deg på Kom i gang-kurs, og videreformidle denne enkle metoden med så få begrensninger.

Hilsen Marthe

Nyhets-
brev

Verv en venn

 

Deg

Du vil verve

Velg avdeling

Nyhetsbrev

Hvilket treningssenter?:
Er du medlem?: