Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Kiropraktor

Kiropraktor

Valdres Kiropraktikk 48263324

Dersom du ikke får svar umiddelbart, send gjerne en sms så får du svar så fort kiropraktoren blir ledig.

For mer informasjon og online timebestilling, gå inn på www.valdreskiropraktikk.no


Om oss

Valdres Kiropraktikk holder til I lokalene til Valdres Treningssenter. 
Kiropraktoren er fullverdige medlem av Norsk Kiropraktorforening og Offentlig Autoriserte behandler med spisskompetanse innen muskel- og skjelettlidelser. 
Vi samarbeider også med både fysioterapeut og massører som holder til I de samme lokalene. 

 

Kiropraktor Vivienne Locke 

Er eier og driver av Valdres Kiropraktikk. 
Uteksamniert fra Macquarie University, Sydney i 2006, begynte hun tidlig for seg selv ved Hallingklinikken på Gol. Etterhvert kom Valdres Kiropraktikk under vingene og disse har hun driftet videre fram til idag. Det har etterhvert kommet flere kiropraktorer til klinikkene, som har utviklet seg til å bli viktige støttespillere i helsebildet lokalt både i Hallingdal og Valdres. De siste to årene har hun også jobbet ved en klinikk i Oslo før det nå var på tide å vende tilbake til Valdres. 

 
Med bakgrunn fra og forkjærlighet for toppidrett, friluftsliv og ekstremsport, har det alltid vært viktig at kroppen fungerer godt. Dette har også formet vissheten om at 'et liv i bevegelse' er veien til glede og helse. Dette er verdier hun gjerne vil formidle til sine kunder, store og små.  

 

Hva gjør kiropraktoren?

Behandlingen omfatter undersøkelser, diagnostikk og behandling av lidelser I bevegelsesapparatet. Med andre ord muskel-, skjelett- og nervesystemet.  

 
Kiropraktikk er en komplementær disiplin til skolemedisin og må ikke betraktes som et alternativ til denne. En Kiropraktor er en som har Helsetilsynets godkjennelse til å praktisere. 
Kiropraktoren har status som primærkontakt med selvstendig behandleransvar på linje med leger, tannleger og psykologer. Kiropraktorene ble offentlig godkjent i Norge i 1988 og de fleste er medlemmer av Norsk Kiropraktorforening. 


Som primærkontakter for lidelser I bevegelsesapparatet, er vi spesialister i utredning av disse tilstandene og vet derfor hva slags behandling som er egnet i hvert tilfelle. Derfor bør kiropraktoren være det første stoppestedet når det oppstår problemer i muskler og ledd.   
Typiske plager vi hjelper med: 

  • - Hodepine 
  • - Svimmelhet 
  • - Nakkesmerter/nakkeslengskader 
  • - Smerter i ribbekasse og brystrygg 
  • - Skuldersmerter og musearm 
  • - Korsryggsmerter 
  • - Bekkenløsning/problemer 
  • - Hofteproblematikk og vonde knær 
  • - Spedbarnskolikk 

 

Behandlingen som gis av en kiropraktor kan bestå av flere elementer som informasjon og rådgivning, manuell behandling, treningsøvelser og rehabilitering. I tillegg vil det bli lagt spesiell vekt på forebygging, av enten nye eller gjentagende plager. Målet med behandlingen vil i de aller fleste tilfeller være smertelindring og økt funksjonsnivå på kort og lang sikt.
Ved kroniske smertetilstander kan kiropraktoren skreddersy et behandlingsopplegg som gjør pasienten i best mulig stand til å leve et godt liv på tross av plagene. Hvor mye behandling man trenger avgjør kiropraktoren i samråd med pasienten.

 

Hvordan får du time?

Ring mobilnummer: 48263324, da får du snakke med kiropraktoren direkte og kan få svar på spørsmål. Sender du sms, får du raskest svar på booking av time.

 

 

Verv en venn