Velg byen

Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Sykkel

Sykkel

 

Våre sykkeltimer passer perfekt for de som ønsker å forbedre eller opprettholde kondisjonsnivået. Ditt fysiske utgangspunkt har ingenting å si, da alle uansett kommer likt i mål. Du velger timetype ut i fra hva du ønsker. Vi har både nybegynnertimer, intervalltimer, langkjøringstimer og seniortimer.Timene er stort sett 30 minutters timer hvor du kan være med på en eller flere halvtimer, det bestemmer du selv. På timeplanen har vi over 20 halvtimer eller timer med sykkel på flere nivå, merket med gult. Ønsker du å sykle for deg selv, kan du gjerne benytte salen utenom gruppetimene.

 

Nybegynner?

 

Har du ikke prøvd gruppetime med spinning eller sykkel før, har vi en 30 minutters introduksjon på mandager kl. 17:30. Da lærer man hvordan man stiller inn sykkelene, samt enkel teknikk og styring av intensiteten.
Det går helt fint å sykle med vanlige joggesko. Ønsker du derimot å sykle et par ganger i uken, anbefaler vi at man investerer i et par sykkelsko.Sykkeltrening er god kondisjonstrening, samtidig er belastningen på ledd forholdsvis lav, og passer derfor godt til opptrening av:

 

  • Hofter
  • Knær
  • Ankler

Verv en venn

 

captcha