Treningssenteret

for den glade mosjonist...

Treningsveiledning

Målet med Treningsveiledning er:

 

  • Tilpasse trening etter nivå, forutsetninger og mål
  • Komme raskt i gang med trygg og fornuftig trening

 

Veiledningen starter med en liten samtale, hvor treningsveileder fortsetter med gjennomgang av aktuelle apparater og øvelser ut i fra målsetning og nivå inne i apparatsalen. De som ønsker får et skriftlig program de kan følge i starten.

De første ukene på nytt treningssenter handler for mange bare om “å overleve”. Ny plass, nye mennesker, nye treningsapparater, nye øvelser, nye ord, alt er nytt! Det nye treningsprogrammet som ble utarbeidet på oppstartstimen fungerer greit, men alle detaljene om utførelse og teknikk kan ha gått litt i glemmeboka. Da gjelder det å huke tak i treningsveilederen når du ser han/henne, slik at du får svar på spørsmålene dine. Om det blir vanskelig, ønsker vi at du setter opp en oppfølgingstime hos treningsveilederen slik at du får hjelp til riktig trening og videre utvikling.

Ettersom kroppen tilpasser seg treningen kan det hende at treningsprogrammet bør utvikles videre for å få best mulig effekt. Ta kontakt, så setter vi opp en time! Det er viktig for oss at du føler trygghet og får mest mulig ut av treningsinvesteringen din.

 

For booking av treningsveileder, henvend deg i resepsjonen eller ring: 61362930.

Mens den første treningsveiledningen er inkludert i medlemskapet ditt, kan du få en 30 min. oppfølging til kr 250,-.

Vår treningsveileder er Jose Maria Cruz Marin. For de som ønsker tettere oppfølging, og ekstra kvalitetssikring i treningsarbeidet kan personlig trening være fornuftig. I tillegg til optimalisert trening, kan dette også gi deg varige kunnskaper som du kan bruke på egenhånd fremover. Les mer her

Verv en venn